Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guima aduce calificarea lui CFR in turul III al Europa League

Online Sport Online Sport,
Guima aduce calificarea lui CFR in turul III al Europa League

CFR Cluj a avut o misiune ingrata in Serbia, de a invinge in fata a peste 10. 000 de fani sarbi veniti sa vada fosta campioana a Romaniei in mansa retur a confruntarii cu FK Jagodina. Guima a facut diferenta intr-un meci care se indrepta negresit spre prelungiri, scor 1-0, iar CFR Cluj completeaza astfel tabloul echipelor calificate in urmatorul tur al Europa League. Petrolul si Astra sunt celelalte formatii care au ajuns in turul III, in timp ce Steaua va intalni Aktobe in faza similara a Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

CFR Cluj evita prelungirile si se califica in Turul 3 al Europa League

CFR Cluj a avut o misiune ingrata in Serbia, de a invinge in fata a peste 10. 000 de fani sarbi veniti sa vada fosta campioana a Romaniei in mansa retur a confruntarii cu FK Jagodina. Guima a facut diferenta intr-un meci care se indrepta negresit spre prelungiri, scor 1-0, iar CFR Cluj completeaza astfel tabloul echipelor calificate in urmatorul tur al Europa League. Petrolul si Astra sunt celelalte formatii care au ajuns in turul III, in timp ce Steaua va intalni Aktobe in faza similara a Ligii Campionilor.

Jagodina - CFR 0-1: calificare chinuita dupa doua meciuri insipide. De cine vor da clujenii in turul III preliminar

Elevii lui Vasile Miriuta au trecut de echipa care s-a clasat pe locul 3, in ultima editie a campionatului din Serbia. Totusi, CFR e doar o umbra a echipei, care alta data facea ravagii in grupele Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )