Libnet.ro
UNICEF

07:00

Guvernatorul BNR: Trecerea la euro in 2015 NU mai intra in discutie. Visele au fost prea inalte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernatorul BNR: Trecerea la euro in 2015 NU mai intra in discutie. Visele au fost prea inalte

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat. continuă pe Wall-Street Ro

Mugur Isarescu, pentru NY Times: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru New York Times, citat de Mediafax.

Mugur Isarescu: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de New York Times, informeaza sursele de presa.

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu mai intra in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, iar incercarea de a respecta.

Mugur Isarescu: Trecerea la moneda euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de.

Isarescu: Trecerea la euro se amana. Tinta 2015 nu mai intra in discutie.

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de New York Times. Isarescu a afirmat intr-un interviu ca, prin mentinerea monedei nationale, Romania a castigat flexibilitatea de a ajusta dobanzile, de a controla lichiditatea si de a permite deprecierea leului pentru .

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu intra acum in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 acum nu intra in discutie, iar incercarea de a respecta.

Spunem adio aderarii la euro in 2015.

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, afirma guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. In 2007 se promitea ca inlocuirea leu-euro va avea loc in 2012. Romania va amana inca o data inlocuirea monedei sale nationale, leul, cu euro, momentul vehiculat pana in prezent pentru aceasta rocada fiind 2015. Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, spune intr-un interviu acordat ziarului New York Times ca trecerea la euro in acest an nu mai intra in discutie. Atingerea criteriilor .

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )