Libnet.ro
UNICEF

09:15

Hunedorean condamnat pentru ca a abuzat sexual o minora de cinci ani

Adevărul Adevărul,
Hunedorean condamnat pentru ca a abuzat sexual o minora de cinci ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care hunedoreanul Tiberiu Cara 59 de ani) a fost trimis in judecata pentru abuzarea sexuala a unei minore de cinci ani. continuă pe Adevărul

Hunedorean condamnat pentru ca a abuzat sexual o minora de 5 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care hunedoreanul Tiberiu Cara 59 de ani) a fost trimis in judecata pentru abuzarea sexuala a unei minore de 5 ani.

Baronul Nicolescu, tinut in fruntea CJ Arges desi a fost condamnat pentru conflict de interese.

Condamnat pentru conflict de interes, printr-o decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), dupa o sesizare a ANI, presedintele Consiliului Judetean CJ) Arges, Constantin Nicolescu PSD), isi poate pastra functia, a anuntat prim-vicepresedintele PSD Arges, Tudor Pendiuc. De altfel, vicepresedintele CJ Arges Florin Tecau a anuntat ca Nicolescu si-a reluat activitatea vineri, dupa aproape doua saptamani de concediu de odihna. In ciuda condamnarii lui Nicolescu, Pendiuc .

Ambasadorul Israelului la Oslo, rechemat pentru comportament sexual inadecvat

Ambasadorul Israelului la Oslo, Naim Araidi, a fost rechemat in tara sa pentru comportament sexual inadecvat, transmite AFP. Poet de origine druza, Araidi a fost acuzat de angajatii norvegieni de la resedinta.

Membrii G20 promit o majorare a PIB-ului lor cumulat cu 2.000 miliarde dolari in uumatorii cinci ani

Reprezentantii G 20au promis ca vor adopta masuri care sa duca la majorarea PIB-ul lor cumulat cu peste 2%, sau doua mii de miliarde de dolari in urmatorii cinci ani, ceea ce va duce la crearea a milioane de noi.

Cum arata restaurantul care are o lista de asteptare de cinci ani

Clienti din peste 50 de tari, lista de asteptare de cinci ani si cele mai bune recenzii sunt doar cateva dintre reusitele unui bucatar fara scoala care a transformat localul sau intr-unul dintre cele mai dorite restaurante din lume.

FOTO Un elev din Dolj sustine ca a fost abuzat sexual de un coleg de clasa. Agresorul nu poate fi tras la raspundere conform noului cod penal

Un elev in varsta de 14 ani, din comuna doljeana Salcuta, sustine ca pe data de 12 februarie a fost violat de un coleg de clasa. Alexandru Zidariu a povestit ca nu este pentru prima data cand trece prin astfel de clipe de cosmar.

FOTO Un elev din Dolj sustine ca a fost abuzat sexual de un coleg de clasa. Agresorul nu poate fi tras la raspundere conform noului Cod Penal

Un elev in varsta de 14 ani, din comuna doljeana Salcuta, sustine ca pe data de 12 februarie a fost violat de un coleg de clasa. Alexandru Zidariu a povestit ca nu este pentru prima data cand trece prin astfel de clipe de cosmar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )