Libnet.ro
UNICEF

08:45

Igor Dodon: Eu cred ca lui Plahotniuc nu o sa-i placa multe initiative ale presedintelui tarii

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Eu cred ca lui Plahotniuc nu o sa-i placa multe initiative ale presedintelui tarii

Fiind acuzat de catre unele partide de la Chisinau de faptul ca ar fi controlat de catre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, presedintele Dodon a incercat, in cadrul emisiunii in Profunzime de la ProTV Chisinau de luni, 26 decembrie, sa respinga ideea cooperararii cu acesta. continuă pe Adevărul

Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie 2017

Presedintele Igor Dodon se va intalni cu presedintele Federatiei Ruse Vladimir Putin pe data de 17 ianuarie 2017. Ziua a fost anuntata dupa intalnirea lui Igor Dodon cu viceprim-ministrul Federatiei Ruse, Dmitri Rogozin.

Igor DODON a schimbat limba oficiala a site-ului presedintiei din ROMANA in MOLDOVENEASCA (VIDEO)

Abia a fost investit presedinte ca a si inceput sa provoace controverse. Igor Dodon a schimbat limba oficiala a site-ului presedintiei din romana in moldoveneasca,.

Igor Dodon va fi investit astazi in functia de presedinte al Republicii Moldova

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, participa vineri, 23 decembrie, la ceremonia de investire a sa in functie. Dodon va prelua mandatul de la predecesorul sau, Nicolae Timofti, conform Adevarul .

Partidul Comunistilor va boicota ceremonia de investire in functie a lui Igor Dodon

Partidul Comunistilor din Republica Moldova si-a anuntat vineri, 23 decembrie, in cadrul sedintei Parlamentului, decizia de a nu se prezenta la ceremonia de investire in functie a presedintelui Igor Dodon.

Igor Dodon va fi investit astazi in functia de presedinte al Republicii Moldova

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, participa vineri, 23 decembrie, la ceremonia de investire a sa in functie. Dodon va prelua mandatul de la predecesorul sau, Nicolae Timofti.

Igor Dodon, in casa noua: Cladirea Presedintiei va fi reparata din bani externi

Abia investit in functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon este tot mai activ. Dupa ce a sfintit Presedintia, a schimbat limba romana cu limba moldoveneasca pe site-ul oficial al presedintelui, iar apoi a anuntat lista de consilieri, luni, 26 decembrie, purtatotorul de cuvant al sefului statului, Ion Ceban, a anuntat ca in curand edificiul va fi reparat.

VIDEO Igor Dodon si-a prezentat echipa de consilieri. A fost instituita functia de consilier in domeniul relatiilor cu diaspora

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, si-a prezentat luni, 26 decembrie, in cadrul unui brifieng de presa, noua structura a aparatului presedintelui. Din ea fac parte zece consilieri, insa deocamdata au fost semnate decrete doar pentru opt dintre acestia.

Igor Dodon si-a prezentat echipa de consilieri. A fost instituita functia de consilier in domeniul relatiilor cu diaspora VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, si-a prezentat luni, 26 decembrie, in cadrul unui brifieng de presa, noua structura a aparatului presedintelui. Din ea fac parte zece consilieri, insa deocamdata au fost semnate decrete doar pentru sapte dintre acestia.

Igor Dodon a aprobat structura noua a aparatului presedintelui

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a aprobat sambata, 24 decembrie, noua structura a aparatului presedintelui. Echipa sa va fi prezentata luni, 26 decembrie, dupa cum a anuntat seful statului pe pagina sa de Facebook.

Moldova, tot mai aproape de Rusia? Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie

Socialistul Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova, va merge pe 17 ianuarie la Moscova, acolo unde se va intani cu presedintele rus Vladimir Putin, informeaza jurnal. md. Astfel, el pare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )