Libnet.ro
UNICEF

11:30

Interviu cu Cristian Diaconescu: Raptul dintre Romania si Republica Moldova trebuie sa fie reversibil

România Liberă România Liberă,
Interviu cu Cristian Diaconescu: Raptul dintre Romania si Republica Moldova trebuie sa fie reversibil

In ce priveste unirea Romaniei cu Republica Moldova, fostul diplomat argumenteaza ca nu e indeplinita principala conditie: ca cele doua popoare sa-si doreasca reunificarea. Lucrurile ar trebui reparate, precizeaza Cristian Diaconescu, fiindca destinul a fost rupt printr-un act politic ilegal si condamnat de toate partile implicate. Este evident ca din punct de vedere moral si din punct de vedere juridic, ramane de vazut daca si din punct de vedere politic, un astfel de rapt trebuie sa fie reversibil. continuă pe România Liberă

Unirea Romaniei cu Republica Moldova, obiectiv de tara inscris in programul PMP

Partidul Miscarea Populara PMP) a inscris in programul sau politic unirea Romaniei cu Republica Moldova drept obiectiv de tara, a declarat, sambata, la Bacau, presedintele PMP, Traian Basescu, transmite Agerpres.

Militari americani in Republica Moldova. Comandantul suprem la NATO - la Chisinau

Comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR), generalul Philip M. Breedlove, se afla de miercuri intr-o vizita de doua zile in Republica Moldova.

Sondaj cu rezultate surprinzatoare. Cum ar vota moldovenii la un referendum pentru unirea cu Romania

Peste 23% dintre moldoveni sustin ca ar vota pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova daca duminica viitoare ar avea loc un referendum in acest sens, arata datele unui sondaj realizat de Fondul.

PMP, singurul partid care a votat intr-un congres unirea Romaniei cu Republica Moldova

PMP este singurul partid care a votat in cadrul unui congres unirea Basarabiei cu Romania, a declarat Traian Basescu, astazi, dupa ce le-a cerut celor peste 2. 200 de participanti la eveniment ca ''un exercitiu '' sa-si exprime optiunea prin vot deschis pe acest subiect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )