Libnet.ro
UNICEF

07:15

Jessica Biel si Justin Timberlake au devenit parinti pentru prima data

România Liberă România Liberă,
Jessica Biel si Justin Timberlake au devenit parinti pentru prima data

Jessica Biel si Justin Timberlake au devenit parinti unui baietel, acesta fiind primul copil al cuplului de la Hollywood, informeaza presa din strainatate. continuă pe România Liberă

Rachael Leigh Cook si Daniel Gillies, parinti pentru a doua oara

Bucurie pentru Rachael Leigh Cook si Daniel Gillies. Vedeta din serialul Perception si starul din The Vampire Diaries au devenit parinti pentru a doua oara, in cursul zilei de sambata.

Justin Timberlake e tatic! Jessica Biel a nascut un baietel!

Justin Timberlake este, de azi, oficial, tatic. Sotia lui, actrita Jessica Beil, a nascut un baietel pe care il vor boteza in curand Silas Randall Timberlake.

Obama si Castro si-au dat mana si au participat pentru prima data la un summit impreuna

Presedintii cubanez Raul Castro si american Barack Obama si-au dat mana vineri si au participat impreuna, pentru prima data de la intreruperea relatiilor intre Statele Unite si Cuba in 1961, la deschiderea lucrarilor Summitului Americilor, in Panama, relateaza DPA in pagina electronica.

Moment istoric: Obama si Castro au participat pentru prima data la un summit impreuna

Presedintii cubanez Raul Castro si american Barack Obama si-au dat mana vineri si au participat impreuna, pentru prima data de la intreruperea relatiilor intre Statele Unite si Cuba in 1961, la deschiderea lucrarilor Summitului Americilor, in Panama .

Arabia Saudita s-ar putea imprumuta pentru prima data in ultimii 15 ani

Arabia Saudita se va confrunta, in acest an, cu un deficit bugetar de 106 miliarde dolari, de peste doua ori mai mare decat prognozele Guvernului de la Riad 39 miliarde dolari), ceea ce va obliga tara sa emita obligatiuni pentru prima data in ultimii 15 ani, ca sa-si finanteze deficitul, arata un studiu realizat de Jadwa Research si citat astazi de AFP.

Primele garantii pentru Prima Masina au fost acodate unor tineri din Bucuresti, Arges si Tulcea

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) a acordat la sfarsitul lunii martie primele garantii in nume si cont stat din programul Prima Masina, valoarea medie a garantiei fiind de peste 23. 000 lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )