Libnet.ro
UNICEF

09:45

John Kerry felicita Republica Moldova cu ocazia zilei nationale

Hotnews Hotnews,
 John Kerry felicita Republica Moldova cu ocazia zilei nationale

Secretarul de stat american John Kerry a trimis o scrisoare de felicitare Republicii Moldova cu ocazia sarbatoririi a 23 de ani de la cucerirea independetei pe 27 august. Kerry a asigurat poporul moldovean de intreaga sustinere a SUA pentru traseul european al tarii si a asigurat ca Statele Unite isi mentin angajamentul de a fi garantie suveranitatii si integritatii teritoriale pentru Republicii Moldova, precum si de implicarea in negocierile privind conflictul din Transnistria. continuă pe Hotnews

Caile ferate din Republica Moldova vor fi modernizate in cadrul unui proiect investitional de 100 de milioane de euro

Un proiect investitional pentru modernizarea retelei feroviare din Republica Moldova, in valoare de 100 de milioane de euro, va fi implementat cu suportul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare si Bancii Europene pentru Investitii.

Romania si Germania cauta noi modalitati pentru a-i sprijini pe agricultorii din Republica Moldova

Daniel Constantin, ministrul roman al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a anuntat ca va veni la Chisinau impreuna cu omologul sau german pentru a cauta, alaturi de ministrul moldovean Vasile Bumacov, modalitati de a sprijini Republica Moldova.

Taiere de panglica la gazoduct. Premierul Victor Ponta puncteaza electoral alaturi de omologul din Republica Moldova

Gazoductul Iasi-Ungheni, proiect inceput in august 2013, despre care premierul Victor Ponta a promis ca va fi functional in decembrie 2013, va fi inaugurat cu sapte luni intarziere in cadrul unei ceremonii de taiere de panglica programata in Republica Moldova.

Viticultorii din Republica Moldova se aduna astazi la Festivalul Strugurel

Viticultorii din Republica Moldova sunt invitati la Cimislia, la Festivalul Strugurelui, organizat pentru a doua oara. Evenimentul are loc duminica, 24 august, la initiativa Ministerului Agriculturii si Industriei Alimentare, administratiei raionului Cimislia si Asociatiei Producatorilor si Exportatorilor de Struguri din Moldova, transmite IPN.

Vicepremierul rus Rogozin: Republica Moldova a incalcat intelegeri anterioare prin semnarea Acordului de asociere cu UE

Republica Moldova nu a respectat interesele Transnistriei cand a semnat Acordul de asociere cu UE, a acuzat vicepremierul rus Dmitri Rogozin. Acesta s-a intalnit, vineri, cu liderul separatist de la Tiraspol, Evgheni.

Dmitri Rogozin: Republica Moldova a incalcat intelegeri anterioare prin semnarea Acordului de asociere cu UE

Republica Moldova nu a tinut cont de acordurile anterioare si nu a respectat interesele Transnistriei in momentul semnarii Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, acuza vicepremierul rus Dmitri Rogozin, precizand ca Moscova asteapta politici mai consistente ale Chisinaului dupa alegeri.

Rusia acuza: Republica Moldova a incalcat mai multe acorduri

Republica Moldova nu a tinut cont de acordurile anterioare si nu a respectat interesele Transnistriei in momentul semnarii Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, acuza vicepremierul rus Dmitri Rogozin,.

Ploaia de aseara a lasat 20 de case din Republica Moldova fara acoperis si mai multe localitati fara lumina

20 de case din localitatea Cotiujenii Mari, raionul Soldanesti, au ramas fara acoperis in urma ploii cu vant din seara zilei de duminica, 24 august, fiind smulse circa 100 de foi de ardezie, transmite IPN.

Victor Ponta: La un moment dat, poate fi indeplinit obiectivul de unitate nationala cu Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca obiectivul strategic al Romaniei este de grabire a procesului de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeana, precizand ca dupa acest moment, la un moment dat, prin vointa comuna, poate fi indeplinit si obiectivul de unitate nationala, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )