Libnet.ro
UNICEF

07:30

Legea antifumat este constitutionala

România Liberă România Liberă,
Legea antifumat este constitutionala

Legea antifumat este constitutionala, au decis ieri, in unanimitate, judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei, respingand o sesizare formulata de 33 de senatori impotriva actului normativ. Parlamentarii au sustinut in decembrie anul trecut ca prin definirea spatiului public inchis ca orice spatiu destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate, actul normativ introduce o forma de discriminare. continuă pe România Liberă

Legea antifumat, declarata constitutionala, dupa o decizie unanima. Cand va intra in vigoare

Legea antifumat este constitutionala, au decis miercuri judecatorii CCR in unanimitate, respingand sesizarea formulata de 33 de senatori, care au sustinut ca, prin definirea spatiului public inchis, acest act normativ introduce o forma de discriminare.

UPDATE: CCR: Legea antifumat este constitutionala

Legea care interzice fumatul in spatii publice a fost declarata constitutionala, miercuri, dupa ce CCR a respins contestatia senatorilor.

CCR: Legea antifumat e constitutionala

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea privind legea care interzice fumatul in spatiile publice. La sfarsitul lunii decembrie, senatorii din mai multe grupuri parlamentare au formulat o.

Legea care interzice fumatul in spatii publice, constitutionala

ACTUALIZARE 11:30 Curtea Constitutionala a decis astazi ca legea antifumat este constitutionala. Aceasta va merge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis, transmit televiziunile de stiri.

Ce sanctiuni risca cei care incalca legea antifumat din martie. Un sfert din populatia Romaniei fumeaza

Cei care vor incalca legea antifumat, care ar putea intra in vigoare din martie, risca amenzi de pana la 500 de lei. Amenzi si mai usturatoare vor primi cluburile, barurile sau restaurantele care se sustrag de la aplicarea legii.

Presedintele CCR: Ma las de fumat in spatiile publice cand intra in vigoare legea antifumat

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, ca va renunta la fumatul in spatii publice, daca legea antifumat va intra in vigoare.

Curtea Constitutionala: Legea care interzice fumatul in spatii publice inchise este constitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis miercuri ca legea care interzice fumatul in spatii publice inchise este constitutionala, anunta Digi 24. Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului in spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, la locurile de joaca pentru copii, in unitatile sanitare, de invatamant, precum si cele destinate protectiei si asistentei copilului a fost adoptat pe 15 decembrie 2015 de plenul Camerei Deputatilor, for decizional in acest caz. Senatori din mai multe grupuri parlamentare au formulat in decembrie anul trecut o contestatie la CCR.

Legea antifumat incinge spiritele. Contestatia ajunge pe masa CCR

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea privind legea care interzice fumatul in spatiile publice. La sfarsitul lunii decembrie, senatorii din mai multe grupuri parlamentare au formulat o.

Consilier in Ministerul Sanatatii: Fumatul nu este un drept al omului. E constitutional sa iti aperi dreptul la sanatate

Curtea Constitutionala a validat definitiv legea antifumat. Este vorba despre actul normativ care interzice fumatul in toate spatiile publice inchise din Romania, indiferent de destinatia lor, precum si in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )