Libnet.ro
UNICEF

09:00

LIBERTATEA PRESEI in lume, in 2013. Este cel mai scazut nivel de libertate intr-un deceniu

Antena3 Antena3,
LIBERTATEA PRESEI in lume, in 2013. Este cel mai scazut nivel de libertate intr-un deceniu

Libertatea presei a inregistrat in 2013 cel mai intunecat an din ultimul deceniu, in special in Egipt, Turcia, Ucraina, dar si in SUA, in ceea ce priveste problemele de securitate nationala, mentioneaza un. continuă pe Antena3

Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Fostul mijlocas francez Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului.

Washington Post il ataca dur pe Gigi Becali: El este cel mai jignitor patron de club din lume - un fost cioban, devenit mogul de terenuri

Editorialistul Ishaan Tharoor a scris, pe blogul cotidianului Washington Post, ca din pacate cel mai jignitor patron de club din lume nu este proprietarul echipei de baschet LA Clippers, Donald Sterling, implicat intr-un scandal rasist, ci finantatorul FC Steaua Gigi Becali.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Ghepardul NU este cel mai rapid animal din lume. Afla cine ocupa primul loc in top, raportat la marime

Rege al vitezei printre animale, ghepardul poate atinge 110 km/h. Si totusi, raportat la marime, este depasit in viteza de un acarian mic cat un bob de susan, se arata intr-un articol din News Science Mag,.

Este cel mai iNFRICOSATOR om de pe Planeta si sta in spatele cortinei de putere din Rusia. De cine ASCULTA Vladimir Putin

Vladimir Putin este in prezent unul din cei mai influenti oameni din lume. Jocurile dure pe care le pune in scena ii fac pe adversarii geopolitici sa tremure, iar pe aliati sa venereze puterea care sta in.

Aniversarea a 10 ani: Wienerberger Brick Award cel mai important concurs de arhitectura din lume

Wienerberger organizeaza de 10 ani Brick Award, cel mai important concurs de arhitectura din lume destinat cladirilor realizate din caramida.

Aeroportul Dubai devanseaza Heathrow si ajunge cel mai important din lume

Dubai International a devenit anul acesta aeroportul cu cel mai ridicat trafic de calatori, depasind Heathrow din Londra, si ilustrand ascensiunea operatorului local Emirates Airways in cele trei decenii de la infiintare, scrie Wall Street Journal.

Cel mai mare producator de paine din Moldova cere ajutorul statului pentru a rambursa creditele bancare

Societatea Franzeluta, cel mai mare producator de paine din Republica Moldova, a solicitat Guvernului sa fie scutita de plata dividendelor pentru anul 2013 pentru a putea rambursa un credit bancar de patru milioane de euro, contractat pentru modernizare.

Cel mai bine platit CEO la stat? Directorul Transgaz, Petru Vaduva, a incasat bonusuri de aproape 1 mil. lei in sapte luni de mandat

Petru Vaduva, directorul general al Transgaz Medias TGN), poate candida cu usurinta la titlul de cel mai bine platit CEO la stat dupa ce a castigat in cele sapte luni de mandat din 2013 peste 1 milion de lei. Majoritatea sumei vine dintr-un bonus.

Cel mai mare producator de bere din Moldova si-a redus profitul de 2,5 ori

Cel mai mare producator de bere din Republica Moldova, compania Efes Vitanta Moldova Brewery a inregistrat in anul 2013 o scadere a veniturilor si profitului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )