Libnet.ro
UNICEF

11:15

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Danemarca (19:15)

Online Sport Online Sport,
LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Danemarca (19:15)

Nationala feminina de handbal a Romaniei intalneste, marti seara de la ora 19:15, puternica echipa a Danemarcei in meciul al doilea din Grupa B a Campionatului European gazduit de Croatia si Ungaria. continuă pe Online Sport

Lotul cu care Romania va aborda Campionatul European de handbal feminin

Gheorghe Tadici a definitivat lotul cu care Romania va aborda Campionatul European de handbal feminin care se va desfasura in Ungaria si Croatia. Turneul final va avea loc in perioada 7-21 decembrie.

Echipa Romaniei de handbal feminin debuteaza duminica in campionatul european

Echipa Romaniei de handbal feminin debuteaza duminica la campionatul european care are loc in Ungaria si Croatia. Fetele noastre joaca in aceasta seara impotriva Norvegiei, iar antrenorul Gheorghe Tadici a.

LIVE Handbal: Romania-Norvegia la Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei debuteaza la turneul final al Campionatului European din Ungaria si Croatia impotriva puternicei echipe a Norvegiei, multipla campioana mondiala si europeana. Debutul tricolorelor este acum live pe onlinesport. ro .

LIVE Handbal: Romania-Norvegia la Campionatul European (19:15)

Nationala feminina de handbal a Romaniei debuteaza la turneul final al Campionatului European din Ungaria si Croatia impotriva puternicei echipe a Norvegiei, multipla campioana mondiala si europeana. Debutul tricolorelor este programat duminica de la ora 19:15 live text pe onlinesport. ro .

Campionatul European de Handbal: Romania, umilita de Norvegia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat duminica seara la turneul final al Campionatului European din Ungaria si Croatia impotriva puternicei echipe a Norvegiei, multipla campioana mondiala si europeana. Nordicele au invins cu 27-19 si au dominat de la inceput pana la final fara sa clipeasca.

Romania Danemarca, meciul de care depinde Europeanul nostru: de ce am ajuns cu cutitul la os in etapa a doua

Jucatoarele lui Gheorghe Tadici intalnesc, marti ora 19. 15, TVR2), o alta nuca tare a handbalului feminin, Danemarca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )