Libnet.ro
UNICEF

07:15

MAE atentioneaza ca traficul din Grecia va fi perturbat, pe fondul unei greve generale

B1 B1,
MAE atentioneaza ca traficul din Grecia va fi perturbat, pe fondul unei greve generale

MinisterulAfacerilor Externe MAE) a emis o atentionare prin care ii avertizeaza pe cei care vor sa calatoreasca in Grecia ca traficul va fi perturbat, pe fondul unei greve generale de 24 de ore initiata. continuă pe B1

Seful TVR, Claudiu Saftoiu, declara sprijinul si simpatia Televiziunii publice pentru jurnalistii de la televiziunea-sora din Grecia

Televiziunea publica isi exprima, prin directorul-presedinte general Claudiu Saftoiu, ingrijorarea fata de inchiderea brusca a televiziunii publice din Grecia. Saftoiu a transmis sefilor de la European Broadcasting Union EBU), organizatie ce reuneste radiodifuzorii publici din Europa, o scrisoare in care exprima sprijinul si simpatia TV pentru jurnalistii de la ERT Grecia. Aceasta situatie poate fi un precedent primejdios pentru echilibrul democratic, arata Saftoiu in scrisoarea sa. El precizeaza: Dupa implementarea Programului de redresare economica, Televiziunea Romana se afla in afara oricarui pericol de natura celui din Grecia.

Televiziunea publica din Grecia continua sa emita pe internet si pe un post privat al comunistilor

Televiziunea publica din Grecia, a carei difuzare a fost intrerupta marti seara de guvernul de la Atena, continua sa emita miercuri dimineata pe Internet si pe un post local privat inchiriat de la partidul.

Liderul sindical al televiziunii ERT din Grecia: Avem un Guvern care aminteste de Romania lui Ceausescu

Panayotis Kalfayanis, liderul sindical al televiziunii publice din Grecia, ERT, a declarat ca guvernul a intrerupt ilegal semnalul antenelor de telecomunicatii grecesti, Executivul amintind de Romania lui.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )