Libnet.ro
UNICEF

11:15

Militanti Al-Shabaab au atacat un hotel din capitala Somaliei; cel putin 15 morti si 25 de raniti

Adevărul Adevărul,
Militanti Al-Shabaab au atacat un hotel din capitala Somaliei; cel putin 15 morti si 25 de raniti

Cel putin 15 persoane au fost ucise si alte 25 au fost ranite sambata, cand militanti ai organizatiei teroriste al-Shabaab au detonat o masina capcana si au luat cu asalt un hotel din capitala Somaliei, Mogadishu, a declarat colonelul de politiei Mohammed Abdulkadir, citat de CNN. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Capitala si Ilfov. Un egiptean, patronul unui hotel din Bucuresti, implicat in dosar

Politia economica si SIAS fac, joi dimineata, noua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, pentru probarea activitatii infractionale a unui barbat, banuit de evaziune fiscala. Sunt vizate sediile unor firme ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale. Managerul unui hotel din Capitala, implicat in acest dosar.

Explozie puternica in capitala Somaliei, urmata de un atac asupra unui hotel

O explozie deosebit de puternica a avut loc in capitala Somaliei, Mogadishu dupa care s-au auzit mai mutle focuri de arma, scrie Jurnalul National. BBC relateaza ca explozia a avut loc an centrul.

Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune fiscala de aproape 6 milioane de lei. in dosar este vizata si Ambasada Libiei

Noua perchezitii se desfasoara in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat managerul unui hotel de lux din Capitala, omul de afaceri de origine egipteana Dahwa.

DNA s-ar putea muta intr-un hotel din Capitala

DNA se muta in casa noua si nu oriunde. Procurorii ar putea deveni chiriasii statului in cladirea hotelului Triumf, aflat pe Bulevardul Kiseleff din Capitala, alaturi de Ministerul.

Scandal la Scoala 175 din Capitala. Fosta sotie a lui Dan Condrea a vrut sa-si ia copilul

Un scandal a izbucnit, miercuri dupa-amiaza la Scoala 175 din Capitala, cand, dupa ce a asistat la serbarea de sfarsit de an a fetitei sale, Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea a vrut sa plece cu ea acasa, desi nu are custodia asupra copilului.

Revista presei: Cod galben de canicula; Dan Ioan Popescu, audiat de DIICOT; concertul Queen din Capitala

Codul galben de canicula intrat in vigoare in data de 22 iunie, audierea la DIICOT a fostului ministru al Economiei Dan Ioan Popescusi concertul Queen Adam Lambert din Capitala acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, [].

Una dintre adolescentele care s-a inecat la un strand din Capitala a murit (VIDEO)

Adolescenta de 16 ani care s-a inecat la un strand din Capitala a murit la Spitalul Grigore Alexandrescu, informeaza B1 TV. Cealalta fata de 12 ani este in continuare in stare.

Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune fiscala de aproape 6 milioane de lei

Politia Romana efectueaza joi noua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, pentru probarea activitatii infractionale a managerului unui hotel, banuit de evaziune fiscala cu un.

Donald Trump spune ca este bine sa scada lira sterlina pentru ca mai multi oameni vor merge la nou sau hotel din Scotia

Candidatul republican Donlad Trump a declarat, in timpul vizitei in Scotia, ca este un lucru bun ca lira sterlina s-a prabusit in urma rezultatelor referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE, pentru ca aceasta va face ca mai multi oameni sa.

UPDATE. Perchezitii la un centru de plasament din Capitala. Copiii ar fi fost maltratati si sedati

Procurorii si politistii Capitalei fac, joi dimineata, perchezitii la un centru de plasament din Bucuresti. in cursul lunii iunie 2016, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus efectuarea urmaririi penale fata de 21 de suspecti pentru rele tratamente aplicate minorului, abuz in serviciu si delapidare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )