Libnet.ro
UNICEF

09:45

Miriuta: In mod normal am fi pe primul loc

Online Sport Online Sport,
Miriuta: In mod normal am fi pe primul loc

Fara cele sase puncte luate celor de la CFR Cluj la inceputul campionatului echipa din Gruia ar fi fost pe primul loc dupa 18 etape, insa antrenorul Vasile Miriuta trece peste acest neajuns si se bucura de locul ocupat in clasament. continuă pe Online Sport

Cele mai bogate celebritati din lumea muzicala: o cantareata de doar 26 de ani, pe primul loc in top

O cantareata de doar 26 de ani bate recordul legendarei trupe Rolling Stones si ajunge pe primul loc in topul celor mai bine platiti cantareti de pe planeta. Vinde milioane de albume si promoveaza Keds, Diet Coke si Apple, care ii mai adauga o suma de.

Campioni in topul rusinii: Romania pe primul loc in topul tarilor unde violul este considerat acceptabil in unele situatii. Subiectul a ajuns si in presa straina

Studiul comandat de Comisia Europeana, care plaseaza Romania pe primul loc in topul tarilor ai caror cetateni considera ca violul poate avea loc din cauza victimei, a ajuns si in presa.

Samsung pierde primul loc: piata Android are un nou lider

Inca de la aparitia primelor telefoane cu Android, cei de la Samsung au dat tonul in materie de vanzari, dar in acest final de an, situatia s-a schimbat. in ultimi ani, mai multi producatori chinezi de telefoane au reusit sa faca valuri in fiecare colt al mapamondului. Aceasta performanta a avut loc prin smartphone-uri mai [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )