Libnet.ro
UNICEF

07:45

US Open: Angelique Kerber vs Karolina Pliskova 6-3, 4-6, 6-4/ Kerber, regina la New York

Hotnews Hotnews,
 US Open: Angelique Kerber vs Karolina Pliskova 6-3, 4-6, 6-4/ Kerber, regina la New York

Angelique Kerber, favorita numarul doi, a castigat finala turneului US Open, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova, cap de serie numarul 10, scor 6-3, 4-6, 6-4. Jucatoarea din Germania, care de luni va deveni liderul clasamentului WTA, si-a trecut in palmares al doilea titlu de Grand Slam si al 10-lea trofeu din cariera. continuă pe Hotnews

Angelique Kerber, dupa ce a devenit numarul 1 WTA: Este incredibil, o zi mare pentru mine

Calificata in finala de la US Open, Angelique Kerber a mai primit o veste mare: va fi, incepand de luni, noul lider al clasamentului WTA, dupa ce Serena Williams a pierdut in semifinalele de la New York impotriva jucatoarei Karolina Pliskova. Este incredibil, o zi mare pentru mine, a punctat Angie.

Karolina Pliskova si Angelique Kerber se lupta pentru trofeul de la US Open, de la ora 23:00

Aflata la prima sa finala intr-un turneu de Grand Slam, Karolina Pliskova, cap de serie numarul 10, o va infrunta pe germana Angelique Kerber, favorita numarul doi, in finala turneului de la US Open, ultimul de Grand Slam al anului. Partida este programata la ora 23:00 ora Romaniei) si va avea loc pe arena Arthur Ashe.

Angelique Kerber este noua lidera mondiala in tenisul feminin. Simona Halep la mana finalei de la US Open

Dupa 186 de saptamani consecutive pe prima pozitie a clasamentului mondial, jucatoarea Serena Williams a fost detronata de Angelique Kerber dupa ratarea calificarii in finala de la US Open.

US Open (f): Karolina Pliskova, victorie lejera contra Anei Konjuh

Karolina Pliskova, cap de serie numarul 10, a avut nevoie doar de 57 de minute pentru a obtine calificarea in semifinalele turneului US Open, invingand-o fara emotii pe croata Ana Konjuh 92 WTA), scor 6-2, 6-2. Pliskova a acces pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Grand Slam, unde se va duela cu Serena Williams, numarul 1 WTA.

Karolina Pliskova: Ce poate fi mai frumos decat sa le bati pe ambele surori (Venus si Serena) la US Open?

Karolina Pliskova cap de serie numarul zece) a reusit, vineri, calificarea in finala de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Pana la ultimul act al competitiei, jucatoarea din Cehia a trecut, printre altele, de Venus si de Serena. Ce poate fi mai frumos decat sa le bati pe ambele surori la New York?, a punctat jucatoarea dupa succesul cu Serena din semifinale.

FOTOGRAFIA ZILEI Angelique Kerber, noul lider al tenisului feminin

Dupa 186 de saptamani consecutive, tenisul de camp feminin are un nou lider, Angelique Kerber detronand-o pe Serena Williams. De-a lungul carierei, Angie a castigat noua turnee, fiind la un singur meci distanta de cel de-al zecelea titlu joaca finala de la US Open). Intra in material pentru a vedea o prezentare a noului numar unu din ierarhia WTA.

Angelique Kerber i-a luat locul Serenei Williams in clasamentul WTA: Sa fiu numarul unu mondial a fost mereu un vis pentru mine

Jucatoarea germana Angelique Kerber a declarat, vineri, ca a visat intotdeauna sa ajunga numarul unui mondial, in tenisul profesionist feminin. Dorinta ei a fost indeplinita, dupa ce s-a calificat in finala turneului US Open, in timp ce jucatoarea americana Serena Williams a fost invinsa, joi, in semifinala.

VIDEO Cum a invins-o Karolina Pliskova pe Serena Williams (Rezumatul partidei)

Fata de meciul cu Simona Halep, Serena Williams nu a mai avut acelasi procentaj ridicat la punctele castigate cu primul serviciu, americanca fiind vulnerabila din acest punct de vedere. Karolina nu a fost inferioara la capitolul forta si a reusit sapte asi fata de doar 5 ai Serenei). In plus, jucatoarea din Cehia a reusit in nenumarate randuri sa ii rupa ritmul americancei cu scurte. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Karolina Pliskova vs Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )