Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ostaticii detinuti de gruparea Stat Islamic au fost TORTURATI luni intregi inainte de decapitare

Antena3 Antena3,
Ostaticii detinuti de gruparea Stat Islamic au fost TORTURATI luni intregi inainte de decapitare

Ostaticii occidentali detinuti de gruparea Stat Islamic au fost torturati in perioada care a precedat decapitarea lor, fiind batuti, supusi simularii inecului, infometati si amenintati cu executia,. continuă pe Antena3

Ostaticii detinuti de gruparea Stat Islamic au fost torturati luni intregi inainte de decapitare

Ostaticii occidentali detinuti de gruparea Stat Islamic au fost torturati in perioada care a precedat decapitarea lor, fiind batuti, supusi simularii inecului, infometati si amenintati cu executia, sustine New York Times, intr-un amplu articol publicat in editia electronica.

Spionajul german: Teroristii de la gruparea Stat Islamic detine arme care pot DOBORi avioane de linie

Serviciile de informatii germane apreciaza ca luptatorii gruparii Stat Islamic SI) din nordul Irakului detin lansatoare de rachete capabile sa loveasca avioane de linie, potrivit cotidianului Bild an Sonntag,.

New York Times: Ostaticii rapiti de Statul Islamic au fost torturati inainte de decapitare

Statul Islamic nu exista cand jurnalistul american James Foley a fost rapit, dar a devenit treptat cea mai puternica si mai de temut miscare din regiune. in cel de-al doilea an al detentiei lui Foley, gruparea stransese deja peste 20 de ostatici pe care intentiona sa ii elibereze in schimbul unor rascumparari. Foley a fost unul dintre cei 23 de ostatici occidentali, provenind din 12 tari, majoritatea cetateni europeni ale caror guverne platisera si anterior rascumparari.

SUA: Stat Islamic, cel mai bine finantat grup terorist

Subsecretarul american al Trezoreriei a declarat, joi, ca organizatia Stat Islamic este gruparea terorista cea mai bine finantata, pe fondul veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, relateaza AFP, conform Mediafax.

Irak: Kurzii au cucerit orasul Zumar de la teroristii gruparii Stat Islamic

Fortele kurde irakiene au cucerit sambata orasul Zumar de la jihadistii gruparii teroriste Stat Islamic SI), dupa saptamani de lupte in zona din nordul Irakului. Dupa lupte, care au inceput in.

FBI: Jurnalistii americani, tintele preferate ale militantilor grupului Stat Islamic

Jurnalistii americani sunt tintele preferate ale militantilor grupului jihadist Stat Islamic, a avertizat Biroul Federal american de Investigatii FBI), relateaza Politico. FBI apreciaza, pe baza declaratiilor.

Oficial SUA: Grupul Stat Islamic este organizatia terorista care are cea mai mare finantare

Grupul Stat Islamic este probabil organizatia terorista care beneficiaza de cea mai buna finantare, gratie veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, a spus subsecretarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )