Libnet.ro
UNICEF

10:45

Perchezitii in Mehedinti intr-un dosar de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Mehedinti intr-un dosar de evaziune fiscala

Vineri au avut loc 31 de perchezitii, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in evaziune fiscala, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane. continuă pe Adevărul

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, arestat pentru evaziune fiscala. Cei doi sunt cercetati impreuna si intr-un dosar de coruptie

Omul de afaceri Avraham Morgenstern a fost arestat preventiv de judecatorii Tribunalului Bucuresti, care au admis cererea procurorilor DNA. Morgenstern este acuzat de evaziune fiscala de aproximativ 10 milioane de euro. Morgenstern este cel care a ridicat cartierul de locuinte sociale Henri Coanda din Constanta.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, urmarit penal de evaziune fiscala, a fost arestat

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, retinut, marti, de procurorii DNA, pentru evaziune fiscala, intr-un dosar disjuns din dosarul de coruptie al primarului Constantei, Radu Mazare, privind construirea de.

Tailor Cacareaza, trimis in judecata pentru evaziune fiscala cu cereale

Procurorii Curtii de Apel Timisoara anunta trimiterea in judecata a doua persoane acuzate de evaziune fiscala. Potrivit procurorilor cei doi care au fost deferiti justitiei sunt Tailor Vasile Cacareaza si Dumitru Cacareaza.

Partenerul de afaceri al Primariei Constanta, arestat pentru evaziune fiscala in construirea cartierului social Henri Coanda

Avraham Morgenstern, afaceristul israelian care a construit cartierul social Henri Coanda, a fost arestat miercuri, 19 noiembrie, de Tribunalul Bucuresti. El este acuzat de procurorii DNA de savarsirea a doua infractiuni de evaziune fiscala. Decizia nu este definitiva.

Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Mazare a fost retinut: Este acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 10 milioane euro

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L si apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind pus si sub urmarire penala. El este acuzat de evaziune fiscala,.

DNA: Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, urmarita penal intr-un dosar privind o despagubire ilegala facuta de o comisie ANRP

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, a fost pusa sub urmarire penala de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind o despagubire ilegala facuta de o comisie din ANRP din care actualul procuror-sef al.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, audiat la DNA intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu este audiat, miercuri, la DNA Ploiesti, intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri in care prejudiciul se ridica la aproximativ 20 de milioane de euro, afirma surse.

Ancheta a PiCCJ in 31 de locatii din Gorj si Mehedinti privind o companie de panificatie

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) efectueaza cercetari intr-o cauza penala privind o societate comerciala de produse agro-alimentare, in special de panificatie, care deruleaza actiuni de evaziune fiscala de mare amploare, arata un comunicat al PiCCJ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )