Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta, daca ar fi presedinte: Pe Gica Popescu l-as gratia in prima zi, iar Becali cred ca a suferit, a platit

B1 B1,
Ponta, daca ar fi presedinte: Pe Gica Popescu l-as gratia in prima zi, iar Becali cred ca a suferit, a platit

Victor Ponta a afirmat ca, daca ar fi presedinte, l-ar gratia din prima zi pe fostul fotbalist Gica Popescu, despre finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, reiterand ca acesta a suferit si a platit. Pe. continuă pe B1

Ponta l-ar gratia pe Gica Popescu si crede ca Becali a platit

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca, daca ar fi presedinte, l-ar gratia din prima zi pe fostul fotbalist Gica Popescu, iar ca Gigi Becali a suferit si a platit.

Hagi, dupa ce l-a vizitat pe Gica Popescu la inchisoare. ii este foarte, foarte greu

Condamnarea la inchisoare, pentru trei ani si o luna, primita de Gica Popescu a zdruncinat din temelii familia fostului mare international.

Gigi Becali: Daca iese Victor Ponta presedinte, a treia zi voi fi eliberat si eu si Gica Popescu

Gigi Becali, eliberat luni pentru 24 de ore din Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste o condamnare de trei ani si sase luni de inchisoare, a declarat ca daca Victor Ponta va iesi presedinte va fi gratiat si el si Giga Popescu, potrivit GSP. ro.

Gica Hagi l-a vizitat pe Gica Popescu la inchisoare: Este foarte greu. Sentinta a fost un soc (VIDEO)

Fostul international Gica Hagi l-a vizitat pe cumnatul sau, Gica Popescu, in inchisoare si a marturist ca acesta suporta foarte greu conditiile de detentie. Gica Popescu a fost condamnat la 3 ani, o luna.

Victor Ponta: Daca CCR decide ca presedintele nu poate face campanie electorala si acesta continua, va plati/ Basescu e disperat ca sistemul mafiot care sugruma Portul Constanta va fi in sfarsit demantelat. El este direct conectat acolo, prin fratele sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu va plati daca pe 21 mai Curtea Constitutionala va decide ca nu are voie sa faca campanie electorala, iar acesta va continua sa faca acelasi lucru. In emisiunea realizata de Victor Ciutacu participa si vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin.

Ponta: Daca nu se reface USL, nu exclud sa fiu eu candidatul USD la prezidentiale

Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca USD va desemna un candidat propriu la alegerile prezidentiale in cazul in care liberalii nu vor accepta sa refaca USL si ca nu exclude ca, la nevoie, sa fie el acel candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )