Libnet.ro
UNICEF

10:30

Premierul britanic, suparat pe UE: Cei care cred ca plata va fi facuta, vor vedea. Nu ne vom scoate portofelul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul britanic, suparat pe UE: Cei care cred ca plata va fi facuta, vor vedea. Nu ne vom scoate portofelul

Marea Britanie risca sa fie penalizata daca refuza sa achite o diferenta de 2,1 miliarde de euro la contributia sa la bugetul Uniunii Europene aferent perioadei 1995-2013, pana la 1 decembrie, a avertizat luni Comisia Europeana. Chiar daca a fost. continuă pe Wall-Street Ro

MOMENTE DE PANICA pentru premierul britanic David Cameron

Un barbat care l-a impins pe premierul britanic David Cameron, din greseala, a cauzat momente de panica pentru oficial si securitatea acestuia. Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, dupa ce.

Premierul britanic David Cameron a fost impins de un barbat in timpul unei vizite la Leeds

Premierul britanic David Cameron a fost impins, luni, de un barbat in timpul unei vizite la Leeds, in West Yorkshire, relateaza BBC News. Un barbat l-a impins pe premier in timp ce acesta iesea din primaria ora.

Tensiuni in Europa. Premierul britanic: Nu vom plati 2 miliarde de euro la 1 decembrie la bugetul UE

Marea Britanie nu va plati cele 2 miliarde de euro care reprezinta contributia sa la bugetul UE la 1 decembrie, a repetat luni David Cameron, in ciuda amenintarilor Comisiei Europene ca tara sa ar putea fi.

UCRAINA: Separatistii din est ii ameninta pe cei care vor sa voteze

Militantii separatisti din Lugansk, in estul Ucrainei, au impartit manifeste prin care ameninta locuitorii care intentioneaza sa mearga la vot.

Separatistii prorusi ii ameninta pe cei care intentioneaza sa voteze in alegerile ucrainene

Militantii separatisti din Lugansk, in estul Ucrainei, au impartit manifeste prin care ameninta locuitorii care intentioneaza sa se prezinte la alegerile parlamentare organizate duminica de Kiev, relateaza agentia Zik, in pagina electronica, potrivit Mediafax.

Primarul Timisoarei Nicolae Robu vrea sa introduca taxa pe paragina, pentru cei care nu-si ingrijesc proprietatile

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, vineri, ca va cere introducerea taxei pe paragina, care sa fie aplicata tuturor celor care detin terenuri sau cladiri pe care nu le intretin, informeaza Agerpres. In momentul de fata, municipalitatea cauta modalitatea ca aceasta taxa sa capete aspect legal si sa poata fi aplicata, eventual sub forma unor creante fiscale prin care sa se poata aplica si penalitati.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )