Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prima infrangere dupa doi ani. Nationala Romaniei a pierdut amicalul cu Ucraina, penultima partida dinaintea Euro 2016

Adevărul Adevărul,
Prima infrangere dupa doi ani. Nationala Romaniei a pierdut amicalul cu Ucraina, penultima partida dinaintea Euro 2016

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, la Torino, cu scorul de 4-3, de selectionata Ucrainei, intr-un meci de pregatire pentru Euro 2016, turneu final la care vor participa ambele echipe. continuă pe Adevărul

S-a ratacit pe munte intr-o drumetie. A fost gasita abia dupa doi ani de la disparitie, alaturi de jurnalul cu ultimele ei zile din viata

Situatie de neimaginat. O femeie de 66 de ani, din Tennessee, SUA, a fost gasita dupa doi ani in care s-a pierdut pe munte, intr-o drumetie in Muntii Apalasi.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA si risca cel putin doi ani de inchisoare

Hackerul roman Guccifer va petrece cel putin doi ani dupa gratii dupa ce a pledat vinovat miercuri dimineata ca a spart conturile de email ale familiei Bush si ale altor personalitati importante si pentru furt de identitate, relateaza Associatred Press.

O comuna din Olt nu are medici de doi ani. Cum se descurca pacientii

De mai bine de doi ani, o comuna din judetul Olt nu are medic. Este vorba despre localitatea Ghimpeteni. Localnicii sunt nevoiti sa mearga la medicii din comunele invecinate pentru o reteta.

Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, care a fost cumparat in urma cu mai putin de doi ani, va fi inchis de Facebook, potrivit Business Insider. LiveRail este un serviciu.

Antrenorul Ion Viorel, suspendat doi ani din fotbal pentru aranjarea de meciuri la pariuri: Este rezultatul unor legaturi de tip mafiot intre FRF si PSD

Antrenorul echipei de fotbal Gloria Buzau, Viorel Ion, care este si candidat al PSRo la Primaria Buzau, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri in scopul aranjarii pariurilor sportive. Ion sustine ca este o victima si acuza existenta unor legaturi de tip mafiot intre conducerea FRF, prin Gabriel Bodescu si liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu.

Antrenorul Gloriei Buzau, Ion Viorel, a primit suspendare pe doi ani in scandalul blaturilor

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis miercuri sanctiuni dure in dosarul in care Gloria a fost acuzata ca ar fi aranjat zece meciuri pentru castiguri la pariuri. Antrenorul principal Viorel Ion, candidatul PSRo la Primaria Buzaului, si secunzii Romica Bunica si Marian Rosu au fost scosi in afara fotbalului pentru urmatorii doi ani, iar fiecare a primit cate o amenda de 2 miliarde de lei vechi.

Cum s-a schimbat in ultimii doi ani viata fiului de preot din Barlad care a facut senzatie pe scena de la Vocea Romaniei

Ionut Bigea 23 ani), barladeanul care a renuntat la uniforma de dascal bisericesc pentru costumul de scena, si-a schimbat radical viata dupa evolutia pe scena de la Vocea Romaniei.

Mai multe variante pentru Iordanescu: Brazilianul Willliam de Amorim este oficial cetatean roman si poate juca la Nationala Romaniei (VIDEO)

Brazilianul Willliam de Amorim este oficial cetatean roman! Guvernul a hotarat sa-i acorde cetatenia mijlocasului Astrei, dar si familiei acestuia. Acum, sportivul, care locuieste de sase ani.

Viorel Moldovan se desparte de Nationala Romaniei pentru a antrena in Franta

Viorel Moldovan pleaca de la echipa nationala de fotbal. Antrenorul secund al lui Anghel Iordanescu va antrena echipa franceza AJ Auxerre, dupa jocurile de la EURO. Conform gsp. ro, Viorel Moldovan a antrenat.

Florin Zamfirescu, prima reactie dupa ce a aflat ca fosta lui sotie s-a maritat

S-au iubit nebuneste ani intregi, insa relatia lor s-a sfarsit cand toata lumea se astepta mai putin. Iata insa ca protagonistii par sa se simta bine si chiar si-au refacut viata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )