Libnet.ro
UNICEF

10:45

Proiect: Indemnizatia de somaj, cu 100 de lei mai mare

România Liberă România Liberă,
Proiect: Indemnizatia de somaj, cu 100 de lei mai mare

Indemnizatia de somaj pentru persoanele care au cel putin un an de cotizare va creste cu aproximativ 100 de lei, cu un impact bugetar 120 de milioane de lei pe an, potrivit unui proiect de lege initiat de sase parlamentari independenti si un deputat UNPR. continuă pe România Liberă

Proiect: Indemnizatia de somaj va creste cu 100 de lei. Masura va face o gaura de 120 de milioane de lei pe an in finantele statului

Indemnizatia de somaj pentru persoanele care au cel putin un an de cotizare va creste cu aproximativ 100 de lei, cu un impact bugetar 120 de milioane de lei pe an, potrivit unui proiect de lege initiat de mai multi parlamentari.

Proiect: Indemnizatia de somaj va creste cu 100 de lei: impactul bugetar se ridica la 120 milioane lei pe an

Indemnizatia de somaj pentru persoanele care au cel putin un an de cotizare va creste cu aproximativ 100 de lei, cu un impact bugetar 120 de milioane de lei pe an, potrivit unui proiect de lege initiat de sase parlamentari independenti si un deputat.

Cel mai mare risc economic pentru anul 2016

Cel mai mare risc financiar in 2016 ar putea fi cel manifestat pe toata durata anului 2015, releva o analiza Reuters, potrivit zf. ro. Pietele financiare traiesc cu urmarile deflatiei din sectorul energiei .

Cea mai mare diferenta de audienta intre Antena 1 si Pro TV, inregistrata de Anul Nou: Revelionul lui Dan Negru, audienta de 10 ori mai mare

Revelionul lui Dan Negru, al 16-lea consecutiv prezentat de omul de televiziune, a inregistrat cea mai mare audienta in noaptea de Anul Nou, la mare distanta fata de celelalte posturi TV. Programul difuzat de Antena 1 in noaptea de Revelion a inregistrat o audienta de zece ori mai mare fata de principalul concurent, Pro Tv, scriePaginademedia. ro.

Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare de ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii.

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut cea mai mare pondere, de 21,8%, din exportul tarii

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut, in primele opt luni din 2015, cea mai mare pondere in exportul tarii noastre, de 21,8%, fiind urmata de Regiunea Vest 17,1%), Regiunea Sud-Muntenia 15,7%), Regiunea Centru 14,1%), potrivit datelor Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Revelionul Antena 1 cu Dan Negru - cea mai mare cota de piata din ultimii zece ani, pe comercial

Revelionul starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public, la diferenta zdrobitoare fata de concurenta si a reusit sa atraga cel mai mare.

Dacia a vandut anul trecut 100.000 de automobile pe cea mai mare piata a sa: Franta

Dacia a vandut anul trecut 100. 000 de unitati pe piata franceza, inregistrand un recul de 5% fata de 2014, arata datele organizatiei franceze CCFA. Vanzarile de masini noi in Franta au avansat cu 6%, Hyundai si MINI avand cele mai mari cresteri procentuale. Grupurile auto franceze au 57% din piata totala, iar grupul Volkswagen - implicat in uriasul scandal al emisiilor - are 12%.

VIDEO Rezultat mare pentru Costel Galca: Espanyol a remizat cu FC Barcelona, scor 0-0

Costel Galca a reusit poate cel mai important rezultat din cariera de antrenor, Espanyol formatie pregatita de tehnicianul roman) remizand, scor 0-0, cu FC Barcelona. Meciul a facut parte din etapa cu numarul XVII din Primera Division.

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1, cifre de zece ori mai mari decat Pro TV in audiente: cea mai mare diferenta din istorie dintre cele doua posturi

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1 a inregistrat cifre de audienta de zece ori mai mari decat Pro TV, aceasta fiind cea mai mare diferenta dintre cele doua posturi.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )