Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce promite Klaus Iohannis pentru a ajunge presedinte

România Liberă România Liberă,
Ce promite Klaus Iohannis pentru a ajunge presedinte

Un presedinte implicat, dar fara derapaje, sprijinirea independentei justitiei si a serviciilor secrete sau aprofundarea parteneriatului cu SUA se numara printre obiectivele prezidentiabilului ACL, Klaus Iohannis. Promisiunile sale vizeaza si zona economica, e cazul reducerii TVA, desi o asemenea masura nu tine de presedinte. continuă pe România Liberă

Crin Antonescu, la TVR: Nu-l sustin pe Iohannis pentru ca nu sunt convins

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, la TVR 1, ca nu are un candidat preferat la prezidentiale, el aratand ca nu-l sustine in campanie pe actualul lider liberal Klaus Iohannis pentru ca nu este convins. Potrivit lui Antonescu, in momentul in care dl Iohannis vine si spune doua lucruri contradictorii despre intamparile din 2012, pentru mine asta, la un candidat la prezidentiale, e un semn de mare intrebare.

Crin Antonescu nu il sustine pe Klaus Iohannis la prezidentiale: Nu sunt convins

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a spus, luni, ca nu are senzatia ca actualul presedinte PNL, Klaus Iohannis, are nevoie foarte tare de prezenta sa in campania pe care o desfasoara pentru alegerile .

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura pentru functia de presedinte al tarii

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, isi lanseaza candidatura printr-un miting in Piata Victoriei, unde sunt asteptati circa 50. 000 de oameni. Mitingul a inceput la ora 11, urmand sa.

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura pentru functia de presedinte al tarii: Pornesc in aceasta batalie cu incredere si convingere

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, isi lanseaza candidatura printr-un miting in Piata Victoriei, unde sunt asteptati circa 50. 000 de oameni. Dragi romani, va multumesc ca.

Klaus Iohannis si-a lansat candidatura pentru functia de presedinte al tarii: Pornesc in aceasta batalie cu incredere si convingere (VIDEO)

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, si-a lansat, sambata, candidatura printr-un miting in Piata Victoriei, unde au fost prezenti circa 50. 000 de oameni. Dragi romani, va multumesc .

Strategul lui Traian Basescu din 2004, campanie pentru liberalul Klaus Iohannis

Inca o legatura intre Traian Basescu si Klaus Iohannis iese la iveala. Strategul lui Basescu a aparut pe scena alaturi de Klaus Iohannis, sambata, la lansarea acestuia din Piata Victoriei. Felix Tataru.

FOTOGALERIE / VIDEO Miting ACL in fata Guvernului: Cateva zeci de mii de persoane au participat la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Iohannis: Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale. Viziunea mea este simpla: Romania lucrul

Cateva zeci de mii de persoane au luat parte sambata la mitingul Aliantei Crestin Liberale din Piata Victoriei din capitala, in cadrul caruia Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale. Majoritatea participantilor, veniti cu autocare din toata tara, au purtat pancarte, steaguri sau semne de partid insa bannerele personalizate aproape ca au lipsit intru totul din multime. De pe scena instalata in fata Guvernului au tinut discursuri, rand pe rand, atat liberali cat si democrat-liberali, printre care Vasile Blaga, Catalin Predoiu si Gheorghe Falca. In aplauzele celor prezenti in piata, Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura la prezidentiale, aratand ca este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, . ) al spectacolului si scandalului, si ca viziunea sa este Romania lucrului bine facut. HoNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele momente ale mitingului. Intra in articol pentru a vedea o FOTOGALERIE de la eveniment.

Klaus Iohannis si-a prezentat programul pentru alegerile prezidentiale la Palatul Parlamentului

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, si-a prezentat, luni, programul pentru alegeri Romania lucrului bine facut, la Palatul Parlamentului, in prezenta a aproape 800 de persoane. La prezentarea.

Principalele puncte din programul prezidential al lui Klaus Iohannis

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, si-a lansat oficial, marti, programul electoral cu care se prezinta in cursa pentru Cotroceni, intitulat Romania lucrului bine facut. In document, Iohannis propune o modificare radicala a modului in care sunt utilizate fondurile din exploatarea resurselor naturale: el propune modificarea legislatiei astfel incat o parte din redeventele catre bugetul central sa fie reorientate catre comunitatile locale si chiar catre proprietarii terenurilor, asa cum se intampla in SUA. Vezi in articol principalele puncte ale programului.

Klaus Iohannis, intrebat daca George Maior ar trebui schimbat de la conducerea SRI: Nu vad niciun motiv

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat luni ca nu vede niciun motiv pentru care seful Serviciului Roman de Informatii, George Maior, ar trebui schimbat din functie. UPDATE Iohannis a precizat ulterior ca s-a referit la ofiterii acoperiti in general si nu la cei din presa sau din politica considerand ca acest lucru nu ar fi normal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )