Libnet.ro
UNICEF

07:00

Remus Pricopie: Profesorii implicati in frauda de la bacalaureat trebuie eliminati din sistem

B1 B1,
Remus Pricopie: Profesorii implicati in frauda de la bacalaureat trebuie eliminati din sistem

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, considera ca profesorii implicati in procesul de frauda la diferite examene trebuie eliminati pentru totdeauna din sistem, dar urmeaza sa analizeze daca acest lucru este. continuă pe B1

Ministrul Educatiei: profesorii corupti trebuie eliminati din sistem.

Prezent la Constanta, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a dat cateva declaratii spus referitore la rezultatele slabe de la bacalaureat inregistrate in ambele sesiuni. In opinia reprezentantului invatamantului, un examen serios este unul corect, cu subiecte bine calibrate, si fara frauda. Afirmatia ministrului vine la scurt timp dupa afisarea rezultatelor preliminare, rezultate care arata ca la nivel national doar 20,7% dintre candidatii care au sustinut sesiunea de toamna a .

REZULTATE BAC 2013. Pricopie: NU cred ca promovabilitatea trebuie sa ne preocupe acum.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, spune ca nu procentul de promovabilitate la Bacalaureat trebuie sa intereseze acum, ci faptul ca acest examen s-a desfasurat in mod corect, relateaza Mediafax. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Doar 20,36% dintre absolventii de liceu au reusit sa promoveze Bacalaureatul Cred ca cel mai important, atunci cand vorbim despre examenul de bacalaureat, este sa ne asiguram ca este un examen serios, un examen corect, cu subiecte bine .

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )