Libnet.ro
UNICEF

07:15

Rihanna primeste 6,2 mil. de euro pentru a apasa un buton

Antena3 Antena3,
Rihanna primeste 6,2 mil. de euro pentru a apasa un buton

Cantareata Rihanna va primi 5 milioane de lire sterline 6,2 milioane euro) pentru a porni instalatia de Craciun din centrul comercial Westfield Stratford din Londra. Cantareata nascuta in Barbados va deschide. continuă pe Antena3

BEI acorda Intesa Sanpaolo Bank si firmei de leasing 20 mil. euro pentru finantarea IMM-urilor

Intesa Sanpaolo Bank si Intesa Sanpaolo Leasing Romania au realizat un acord de finantare pentru 20 milioane de euro cu Banca Europeana de Investitii BEI) pentru creditarea proiectelor initiate de catre intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri),.

BERD analizeaza un imprumut de 46 milioane euro pentru parcul eolian Crucea din Dobrogea

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare analizeaza acordarea unui imprumut de 46,6 milioane de euro pentru darea in folosinta si functionarea parcului eolian Crucea din Dobrogea, informeaza.

PwC: Piata romaneasca de comert electronic va fi de aprox. 650 mil. euro anul acesta

Piata locala de comert electronic e-commerce market) va atinge 647 milioane de euro de euro anul acesta fata de 527 milioane de euro in 2011, a declarat Andrei Cretu, manager consulting la compania de consultanta PwC Romania, prezent la Mediafax Talks.

Roman SA a primit comenzi de un milion de euro pentru autospeciale petroliere

Directorul general al societatii, Carol Rugacs, se asteapta ca numarul comenzilor sa creasca la finele acestui an Carol Rugacs, directorul general al producatorului brasovean de camioane, autobuze si tractoare Roman SA, ne-a declarat ca societatea a primit comenzi pentru constructia a 20 de autocamioane, in special pentru industria petroliera.

Advent ofera 1,5 miliarde euro pentru preluarea Douglas

Firma americana de investitii Advent International Corp. a lansat o oferta pentru preluarea distribuitorului german de parfumuri si cosmetice Douglas Holding AG, dupa un an de discutii cu familia fondatoare a acestei companii.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )