Libnet.ro
UNICEF

08:30

Roger Federer, nemilos cu Andy Murray in ultimul meci din grupa

Online Sport Online Sport,
Roger Federer, nemilos cu Andy Murray in ultimul meci din grupa

Intr-o forma de invidiat, Roger Federer l-a invins categoric pe Andy Murray, joi seara, in ultimul meci din cadrul Grupei B la Turneul Campionilor de la Londra. continuă pe Online Sport

Rapid-Ceahlaul 1-1, in ultimul meci din etapa a 14

Rapid si Ceahlaul au remizat, 1-1, in Giulesti, in ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii intai.

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Andy Murray (22:00)

Joi vor avea loc ultimele partide din Grupa B de la Turneul Campionilor. In primul meci al zilei, Kei Nishikori il va intalni pe Milos Raonic de la 16:00), iar in cel de-al doilea Roger Federer se va duela cu Andy Murray 22:00).

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Kei Nishikori (16:00)

Dupa ce l-a invins pe Milos Raonic, Roger Federer il va intalni pe Kei Nishikori in cel de-al doilea meci de la Turneul Campionilor. Partida va incepe la ora 16:00 si va fi in direct pe Digisport 2. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei care se desfasoara in O2 Arena.

Turneul Campionilor: Andy Murray l-a invins pe Milos Raonic

Andy Murray, cap de serie numarul 5, a obtinut prima victorie la Turneul Campionilor, britanicul trecand in doua seturi, scor 6-3, 7-5, de Milos Raonic.

Roger Federer l-a invins pe Kei Nishikori la Turneul Campionilor

Roger Federer, numarul 2 mondial, l-a invins, marti, pe japonezul Kei Nishikori, favorit 4 in Grupa B a Turneului Campionilor, relateaza Mediafax. Federere l-a invins pe japonez cu scorul de 6-3, 6-2, aceasta fiind .

Roger Federer obtine a doua victorie la Turneul Campionilor

Jucatorul elvetian Roger Federer a rezolvat repede meciul cu japonezul Kei Nishikori, finalistul surpriza de la US Open din acest an.

Turneul Campionilor: Roger Federer - Kei Nishikori 6-3, 6-2/ Precizie elvetiana

Roger Federer a continuat, marti, si impotriva lui Kei Nishikori jocul bun din ultima perioada, elvetianul ajungand la al doilea succes la Turneul Campionilor. Favorit numarul doi, Federer s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, la capatul unei partide pe care a dominat-o cu autoritate.

CSM Oradea a castigat ultimul meci din preliminariile Ligii Campionilor, dar a ratat calificarea in grupe

CSM Digi Oradea a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, desi a invins pe Radnicki Kragujevac in mansa a doua a turului trei preliminar al competitiei.

Steaua joaca fara spectatori un meci din Liga 1

Comisia de Disciplina a hotarat sa suspende terenul echipei Steaua pentru o partida din Liga 1 din cauza scandarilor rasiste ale suporterilor la meciul cu Concordia Chiajna.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )