Libnet.ro
UNICEF

08:15

Rovana Plumb: Guvernul nu renunta la reducerea CAS, in ciuda recomandarii FMI

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb: Guvernul nu renunta la reducerea CAS, in ciuda recomandarii FMI

Ministrul Muncii a declarat ca, din iulie, CAS-ul va fi redus la angajator cu cinci procente. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb: Guvernul nu renunta la reducerea CAS, in ciuda recomandarii FMI

Ministrul Muncii a declarat ca din iulie, CAS-ul va fi redus la angajator cu cinci procente. Rovana Plumb spune ca masura a fost deja discutata cu oficialii Fondului Monetar International si ca acestia vor veni.

Plumb: Guvernul nu renunta la reducerea CAS, in ciuda recomandarii FMI

Guvernul nu renunta la ideea reducerii CAS cu 5% la angajator. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a spus ca Executivul doreste sa introduca aceasta masura de la 1 iulie, in ciuda recomandarii Fondului Monetar.

Rovana Plumb ia in calcul supravegherea video in centrele de plasament si in cele de batrani

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de Pro TV, ca ia in calcul instalarea de camere de supraveghere in centrele de plasament pentru copii si in cele pentru batrani, pentru a preveni abuzurile la.

Rovana Plumb: Pana in 2016, vrem o crestere reala de cel putin 400.000 a numarului de salariati

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate astazi, ca se doreste o crestere reala a numarului de salariati de cel putin 400. 000 pana in 2016 si de scoatere a unui numar de pana la un milion din zona neagra si gri a economiei.

Rovana Plumb vrea supraveghere video in centrele de plasament pentru copii si batrani

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, ia in calcul instalarea de camere de supraveghere in centrele de plasament pentru copii si in cele pentru batrani, pentru a preveni abuzurile la care ar putea fi supusi acestia.

Rovana Plumb: Vrem ca ingriirea batranilor sa se faca la domiciliu, cu plata rudelor care se ocupa de ei

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV, ca viziunea sa despre ingrijirea batranilor este ca aceasta sa se faca, in proportie majoritara, la domiciliu, si nu in centre, iar rudele care au grija de varstnici sa fie platite pentru asta, citeaza Mediafax. Ministrul Muncii ia in calcul supravegherea video in centrele de plasament si in cele de batrani.

Rovana Plumb: Vrem ca ingriirea batranilor sa se faca la domiciliu, cu plata rudelor care se ocupa de ei

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV, ca viziunea sa despre ingrijirea batranilor este ca aceasta sa se faca, in proportie majoritara, la domiciliu, si nu in centre, iar rudele care au grija de varstnici sa fie platite pentru asta.

Rovana Plumb: batrani ingrijiti acasa de rude, pe banii statului si camere video in centrele pentru copii si varstnici

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, ca batranii ar trebui ingrijiti acasa, iar rudele sa fie platite de stat si ia in calcul varianta camerelor de supraveghere pentru a preveni abuzurile dincentrele de ingrijire pentru copii si varstnici. Cat despre salariati, ministrul sustine ca pana in 2016 numarul lor ar trebui sa creasca cu cel putin 400.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )