Libnet.ro
UNICEF

09:15

Serghei Lavrov: Decizia lui Petro Porosenko de a nu prelungi armistitiul va declansa noi varsari de sange in Ucraina

B1 B1,
Serghei Lavrov: Decizia lui Petro Porosenko de a nu prelungi armistitiul va declansa noi varsari de sange in Ucraina

Decizia presedintelui ucrainean Petro Porosenko de a nu prelungi armistitiul in estul Ucrainei va declansa noi varsari de sange cu consecinte imprevizibile pentru statul ucrainean, a afirmat ministrul rus de. continuă pe B1

Ucraina: Vladimir Putin i-a cerut lui Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul care expira luni

Presedintele rus Vladimir Putin i-a cerut duminica omologului sau ucrainean Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul ce expira luni in estul Ucrainei, in timpul unei conversatii telefonice la care au luat parte si cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, potrivit AFP.

Petro Porosenko: Kievul nu va prelungi armistitiul in estul Ucrainei

Autoritatile de la Kiev nu vor prelungi armistitiul in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat presedintele Petro Porosenko in noaptea de luni spre marti, decizie luata in contextul in care acordul de incetare a focului a expirat luni seara si a continuarii activitatilor criminale de catre insurgentii separatisti, informeaza BBC.

Kievul NU va prelungi armistitiul in estul Ucrainei, anunta Porosenko

Autoritatile de la Kiev NU vor prelungi armistitiul in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat presedintele Petro Porosenko in noaptea de luni spre marti, in contextul in care acordul de incetare a focului a.

Petro Porosenko a prelungit cu 72 de ore armistitiul in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat vineri seara ca a decis sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in estul tarii cu 72 de ore, pana luni la ora 22. 00, informeaza Reuters, citand agentia Itar-Tass.

Serghei Lavrov, dupa semnarea acordurilor cu UE: Rusia este pregatita de consultari cu Republica Moldova, Ucraina si Georgia

Ministrul rus de Externe,Serghei Lavrov, a declarat, sambata, dupa semnarea acordurilor cu UE de catre fostele state sovietica, caRusia este pregatita de consultari cuRepublica Moldova,.

Serghei Lavrov: SUA alimenteaza criza din Ucraina

Rusia acuza Statele Unite ca alimenteaza in continuare conflictul din Ucraina, impingand Administratia prooccidentala de la Kiev pe o cale a confruntarii, conform ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de Kyiv Post.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )