Libnet.ro
UNICEF

09:45

Serviciile speciale ucrainene au arestat un spion rus

B1 B1,
Serviciile speciale ucrainene au arestat un spion rus

Serviciile speciale ucrainene SBU) au anuntat joi ca au arestat un spion rus care a recrutat militari ucraineni cu scopul de a obtine informatii secrete si care, de asemenea, culegea informatii . continuă pe B1

Serviciile speciale: Un spion rus a fost arestat in Ucraina.

Serviciile speciale ucrainene SBU) au anuntat, joi, ca au arestat un spion rus care a recrutat militari ucraineni cu scopul de a obtine informatii secrete, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ucraina declara Crimeea teritoriu ocupat temporar si instituie reguli speciale Este vorba despre cetateanul rus V. Makarov, un colaborator al serviciilor de informatii militare, care a fost arestat in flagrant delict la Cernigau, in nodul Ucrainei, in timp ce primea documente secrete despre .

Lituania a anuntat ca a identificat un spion rus.

Lituania a anuntat luni ca a identificat un spion care lucra la ambasada Rusiei din Vilnius si incerca sa colecteze, contra unor sume de bani, informatii despre relatiile dintre Uniunea Europeana UE) si fostele tari sovietice, relateaza AFP, citata de Mediafax. Conform Serviciului lituanian de contraspionaj, diplomatul rus Valeri Katula a lucrat pentru GRU, serviciul de informatii al armatei ruse. Katula a incercat sa recruteze un functionar lituanian cu scopul obtine informatii secrete si .

Autoritatile lituaniene au anuntat ca au identificat un spion rus

Autoritatile de la Vilnius au anuntat luni ca a identificat un spion care lucra la ambasada Rusiei din Vilnius si incerca sa colecteze, contra unor sume de bani, informatii despre relatiile dintre Uniunea Europeana UE) si fostele tari sovietice, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )