Libnet.ro
UNICEF

09:31

Sinteza zilei: Cum a ajuns industria metalurgica din Romania pe mainile rusilor

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cum a ajuns industria metalurgica din Romania pe mainile rusilor

Mihai Gadea a redifuzat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, un material marca in premiera despre planurile serviciilor secrete rusesti de a pune mana pe toata industria metalurgica din. continuă pe Antena3

Afla cum actioneaza serviciile secrete rusesti si cele ungare, pe teritoriul Romaniei, de la 21.30, la Sinteza zilei

Dezvaluiri explozive despre planurile serviciilor secrete rusesti de a pune mana pe toata industria metalurgica din Romania: 6 alte combinate falimentate, utilajele mutate in fabrici din Rusia. Printre.

Sinteza Zilei. Semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi

Bibiana Stanciulov, creatoarea magiunului de Topoloveni, a facut un apel pentru gratierea profesorului Mencinicopschi, in cadrul editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei. Producatorii din industria.

Corina Cretu, la Sinteza Zilei: Portofoliul Politicii Regionale este foarte important. As vrea sa depasim confruntarile politice interne

Corina Cretu, prima femeie din Romania care ajunge comisar european, a vorbit la Sinteza Zilei despre modul in care a ajuns sa faca parte din echipa lui Jean Claude Juncker. in primul interviu de dupa.

Corina Cretu, la Sinteza Zilei: Este un portofoliu foarte important. As vrea sa depasim confruntarile politice interne

Corina Cretu, prima femeie din Romania care ajunge comisar european, este invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei. in primul interviu de dupa nominalizare, Corina Cretu dezvaluie cum l-a convins pe Jean-Claude.

Sinteza Zilei. Mama magiunului de Topoloveni cere gratierea profesorului Mencinicopschi

Bibiana Stanciulov, creatoarea magiunului de Topoloveni, a facut un apel pentru gratierea profesorului Mencinicopschi, in cadrul editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei. Doamna Bibiana Stanciulov a declarat.

Spionii rusi vaneaza rezervele minerale ale Romaniei. Fostul sef al SRI, la Sinteza zilei: De multe ori, informatiile Serviciilor Secrete nu sunt luate in considerare

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, o ancheta marca in premiera despre cum au fost facute disparute echipamente si utilaje din combinatele romanesti, dar si cum au.

Clasamentul International al Universitatilor 2014: Patru universitati din Romania - in top 800 mondial

Massachusetts Institute of Technology MIT) este cea mai buna universitate din lume, pentru al treilea an consecutiv, potrivit Clasamentului International al Universitatilor 2014 - QS World University Rankings - care a fost publicat astazi. In acest clasament se afla si patru universitati din Romania. Cel mai bine clasata este Universitatea din Bucuresti, cu o pozitie pe locurile 651-700. Celelalte trei institutii de invatamant superior romanesti care apar in clasamentul international si-au pastrat pozitiile inregistrate anul trecut.

Filmul The November Man va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania

Filmul The November Man, cu actorul Pierce Brosnan in rol principal, va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania.

Razvan Nicolescu merge la Roma pentru a discuta cu Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, va discuta miercuri la Roma cu conducerea Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania ale companiei.

Simona Halep, a treia jucatoare din Romania care participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep si-a asigurat pentru prima oara in cariera prezenta la Turneul Campioanelor, care se va desfasura la Singapore, in luna octombrie. Halep, locul 2 WTA, este a treia jucatoare din Romania care va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )