Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sinteza Zilei. Expertul din dosarul Telepatia, fals in declaratia de avere

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Expertul din dosarul Telepatia, fals in declaratia de avere

Adrian Ursu a prezentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei, documente care demonstreaza neconcordante intre declaratia de avere a Aureliei Nicolae, expertul care a efectuat raportul de. continuă pe Antena3

Institutiile europene verifica sentinta din dosarul Telepatia

Ombudsmanul European Avocatul poporului la nivel european) solicita Curtii Europene de Justitie sa stabileasca daca hotarea CAB din dosarul Telepatia este legala si daca se justifica extinderea sechestrului asupra.

Una dintre contestatiile depuse in dosarul Telepatia a fost respinsa

Una dintre contestatiile depuse in dosarul Telepatia a fost respinsa de magistrati. Contestatia la executare in cazul sechestrului dispus prin decizia definitiva data in dosarul privind privatizarea ICA,.

Avocat: Confiscarile in dosarul Telepatia incalca normele UE

Confiscarile dispuse in dosarul Telepatia incalca legislatia europeana, sustin aparatorii Cameliei Voiculescu. Explicatia este aceea ca niciuna dintre fiicele lui Dan Voiculescu nu a fost parte a procesului,.

Cinematograful Excelsior, spatiul unde se filmeaza Acces Direct si Sinteza Zilei, ar fi fost inchiriat Antenelor de catre o companie de stat pentru o suma lunara echivalenta cu 30 de secunde de publicitate

Jurnalistul de investigatii Stelian Negrea a prezentat pe blogul sau informatii dintr-un document di care reiese ca Antenele au platit, timp de 8 ani, unei companii de stat falimentare o chirie lunara pentru cinematograful Excelsior, sunt filmate Acces Direct si Sinteza zilei, ce echivaleaza cu 30 de secunde de publicitate. Reporter Virtual noteaza ca in afacere este implicat direct Mihai Gadea, realizator al emisiunii Sinteza zilei si totodata director al Antenei 3.

Florina Cercel, la Sinteza Zilei: Este limpede pentru toata lumea cat de mult uraste Traian Basescu poporul roman

Actrita Florina Cercel, invitata a editiei de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei, a facut o serie de comentarii pe marginea comportamentului presedintelui Basescu. Ceea ce a facut astazi m-a.

Sinteza zilei: Secretul furtului alegerilor, devoalat

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, secretul furtului alegerilor. Un document cu privire la sectiile de votare din strainatate arata cum au fost create mai multe sectii,.

ANAF: Prejudiciul din dosarul Zambaccian a fost recuperat integral

Adrian Nastase si Daniela Nastase au achitat integral, pe 28 ianuarie 2014, suma de 1,824 milioane lei, reprezentand prejudiciul din dosarul Zambaccian, transmite Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), in urma dezbaterilor aparute in mass media in ultimele zile.

Contestatia companiei Grivco privind sechestrul din dosarul ICA, respinsa de instanta

Tribunalul Bucuresti a respins marti, ca neintemeiata, contestatia la executare depusa de compania Grivco in legatura cu sechestrul pus pe mai multe bunuri in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), anunta Agerpres. Decizia nu este insa definitiva, iar Grivco poate ataca solutia data de tribunal in termen de trei zile de la comunicare.

Tribunalul Bucuresti a respins a doua contestatie facuta de Camelia Voiculescu referitoare la sechestrul din dosarul ICA

O noua infrangere in instanta pentru familia Voiculescu. O a doua contestatie pe sechestrul pus in dosarul ICA a fost respinsa, marti, de Tribunalul Bucuresti. Luni, instanta a repsins contestarea la executar.

Contestatia Cameliei Voiculescu privind sechestrul din dosarul ICA, respinsa de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a respins, luni, contestarea la executare depusa de fiica lui Dan Voiculescu,Camelia Voiculescu, privind sechestrul pus pe mai multe bunuri in dosarul privatizarii ICA, prin decizia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )