Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sinteza zilei: Razvan Savaliuc, despre inventarul pesedistilor vanati sub regimul lui Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Razvan Savaliuc, despre inventarul pesedistilor vanati sub regimul lui Basescu

Vom asista in lunile urmatoare la dosare pentru a se compromite tot ce a ramas din USL, adica PSD, a afirmat senior editor la luju. ro, Razvan Savaliuc, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, de la. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Mircea Geoana, despre CULISELE RAZGANDIRII lui Traian Basescu privind instalarea Guvernului

Senatorul Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pe proiecte de diplomatie publica, a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, ca decizia lui Traian Basescu de a semna instalarea.

Sinteza zilei: Sportivii de aur ai Romaniei, despre condamnarea lui Gica Popescu

Mihai Gadea a stat de vorba, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, cu marii sportivi ai Romaniei, cu privire la situatia in care se afla acum fostul international Gica Popescu, condamnat marti, de.

Antonescu, la Sinteza zilei: Iesirea de la guvernare, un lucru care trebuia facut. USL nu s-a rupt pentru un om

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, despre ruperea Uniunii Social Liberale, despre care a afirmat ca a fost un lucru care trebuia facut. Antonescu.

Dumitru Graur, la Sinteza zilei: Gica Popescu plateste tribut unei prietenii nefaste cu Giovanni Becali

Gica Popescu plateste tribut unei prietenii nefaste cu Giovanni Becali, a afirmat jurnalistul si comentatorul sportiv Dumitru Graur, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. Dumitru Graur a.

Sinteza zilei: Cum s-au reevaluat Basescu si Antonescu - DECLARATII-CHEIE

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, doua montaje video care surprid fidel cum s-au reevaluat presedintele Traian Basescu si presedintele PNL Crin Antonescu. Iata cum a ajuns.

Sinteza zilei: A fost o tragedie - Interviu emotionant cu parintii lui Gica Popescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un interviu cu parintii fostului international Gica Popescu, condamnat definitiv, marti, de instanta Curtii de Apel Bucuresti la 3.

Alex Parvu, finalistul Next Star laudat de celebrul chitarist Brian May, la Sinteza zilei

Alex Parvu, un baietel de 10 ani din Pitesti care l-a impresionat prin prestatia sa de la Next Star pe Brian May, celebrul chitarist de la Queen, a venit in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei.

Sinteza Zilei: De cate ori s-a razgandit Crin Antonescu privind interviul de la Antena3?

De-a lungul timpului, presedintele liberalilor s-a razgandit de mai multe ori fata de Uniunea Social Liberala, Traian Basescu si mass-media. Mihai Gadea a demonstrat, marti, la Sinteza zilei, cum Crin.

Sinteza zilei, record de audienta, cu Crin Antonescu in studio

Crin Antonescu a fost aseara, 3 martie, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei pentru a oferi raspunsuri la toate intrebarile momentului. Conform datelor furnizate de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, .

Sinteza Zilei: De cate ori s-a razgandit Crin Antonescu

Invitat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Crin Antonescu a fost provocat de Mihai Gadea sa raspunda la o serie de intrebari. intrebat cum explica faptul ca s-a opus ridicarii imunitatii parlamentare, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )