Libnet.ro
UNICEF

05:00

Steaua invinge Otelul cu 2 - 0 si ajunge in semifinalele Cupei

Antena3 Antena3,
Steaua invinge Otelul cu 2 - 0 si ajunge in semifinalele Cupei

Steaua a invins Otelul cu 2-0 si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. Italianul Piovaccari si debutantul Tirnovan au inscris cele doua goluri, la capatul unui meci in care a avut prea putine. continuă pe Antena3

Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei.

Echipa Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, joi seara, pe teren propriu, scor 2-0 0-0), formatia Otelul Galati, in sferturile de finala ale competitiei. Golurile au fost marcate de Piovaccari 46 si Tarnovan 85. 1-0: Rapa a centrat de pe partea dreapta, iar Piovaccari a reluat cu o lovitura de cap din 6 metri. 2-0: Piovaccari a pasat pe culoar pentru Tarnovan, acesta a preluat si a inscris cu un sut pe langa Branet din interiorul careului, .

Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins Otelul Galati cu scorul de 2-0

Steaua s-a calificat, joi seara, in semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, dupa ce a invins, pe teren propriu, formatia Otelul Galati scu scorul de 2-0, relateaza Mediafax. Golurile au fost marcate de.

Petrolul si Dinamo s-au calificat in semifinalele Cupei

Petrolul s-a calificat dramatic in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins pe FC Vaslui, scor 4 - 2, dupa prelungiri. Polonezul Celeban a deschis scorul pentru vasluieni, in minutul 27, iar Walter a.

Calificare la scor de neprezentare. Astra Giurgiu, pentru a patra oara in semifinalele Cupei Romaniei

Astra Giurgiu este prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei editia 2013-2014). Formatia antrenata de Daniel Isaila s-a impus la Chiajna in fata formatiei Viitorul Constanta cu scorul de 3-0. Golurile calificarii au fost inscrise de Constantin Budescu minutul 33), Marian Cristescu minutul 36) si Karim Yoda minutul 87).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )