Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins Otelul Galati cu scorul de 2-0

B1 B1,
Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins Otelul Galati cu scorul de 2-0

Steaua s-a calificat, joi seara, in semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, dupa ce a invins, pe teren propriu, formatia Otelul Galati scu scorul de 2-0, relateaza Mediafax. Golurile au fost marcate de. continuă pe B1

Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei.

Echipa Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, joi seara, pe teren propriu, scor 2-0 0-0), formatia Otelul Galati, in sferturile de finala ale competitiei. Golurile au fost marcate de Piovaccari 46 si Tarnovan 85. 1-0: Rapa a centrat de pe partea dreapta, iar Piovaccari a reluat cu o lovitura de cap din 6 metri. 2-0: Piovaccari a pasat pe culoar pentru Tarnovan, acesta a preluat si a inscris cu un sut pe langa Branet din interiorul careului, .

Calificare la scor de neprezentare. Astra Giurgiu, pentru a patra oara in semifinalele Cupei Romaniei

Astra Giurgiu este prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei editia 2013-2014). Formatia antrenata de Daniel Isaila s-a impus la Chiajna in fata formatiei Viitorul Constanta cu scorul de 3-0. Golurile calificarii au fost inscrise de Constantin Budescu minutul 33), Marian Cristescu minutul 36) si Karim Yoda minutul 87).

Steaua merge mai departe in Cupa Romaniei, dupa 2-0 cu Otelul

Otelul lipseste si de aceasta data de la ora de germana predata de Ewald Lienen, fara victorie de la venirea sa la Galati, pierzand in fata echipei campioane, Steaua, scor 2-0, dupa golurile inscrise de Federico Piovaccari si Tarnovan. Astfel, ros-albastrii completeaza tabloul echipelor calificate in semifinalele Cupei Romaniei, acolo unde se mai afla Astra, Petrolul si Dinamo.

Petrolul si Dinamo s-au calificat in semifinalele Cupei

Petrolul s-a calificat dramatic in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins pe FC Vaslui, scor 4 - 2, dupa prelungiri. Polonezul Celeban a deschis scorul pentru vasluieni, in minutul 27, iar Walter a.

VIDEO Steaua-Otelul 2-0. Steaua nu a stralucit, dar s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. Piovaccari a punctat din nou, Tarnovan a marcat la debut

Dupa reusitele din Liga 1 si Liga Campionilor, Piovaccari a marcat pentru Steaua si in Cupa Romaniei. Gratie golurilor reusite de atacantul italian si de debutantul Tarnovan, formatia din Ghencea a batut Otelul Galati cu 2-0 si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei.

VIDEO Steaua-Otelul 2-0. Steaua nu straluceste, dar se califica in semifinalele Cupei Romaniei. Piovaccari a punctat din nou, Tarnovan a marcat la debut

Dupa reusitele din Liga 1 si Liga Campionilor, Piovaccari a marcat pentru Steaua si in Cupa Romaniei. Gratie golurilor reusite de atacantul italian si de debutantul Tarnovan, formatia din Ghencea a batut Otelul Galati cu 2-0 si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei.

Steaua invinge Otelul cu 2 - 0 si ajunge in semifinalele Cupei

Steaua a invins Otelul cu 2-0 si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. Italianul Piovaccari si debutantul Tirnovan au inscris cele doua goluri, la capatul unui meci in care a avut prea putine.

Astra Giurgiu este prima semifinalista a Cupei Romaniei

Budescu si Cristescu trimit Astra in careul de asi al Cupei Romaniei, dupa o victorie relativ facila in fata Viitorului, scor 3-0. Formatia antrenata de Bogdan Vintila a avut cateva ocazii in repriza secunda, insa golul a venit din nou la poarta lui Buzbuchi, executat de Karim Yoda cu un sut la coltul lung, spre final.

Cosmin Contra dupa ce Petrolul s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei: Ar fi fost nemeritat sa nu invingem

Petrolul Ploiesti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, la finalul unui meci spectaculos cu FC Vaslui, disputat miercuri, pe teren propriu. Lupii galbeni au invins dupa prelungiri, gratie golurilor inscrise de Walter Fernandez 37), Ovidiu Hoban 90+3), Geraldo Alves 99 si Romario 103, in timp ce pentru oaspeti a marcat dubla Piotr Celeban 27, 70).

Cristi Pustai despre eliminarea echipei Pandurii de catre Dinamo, din Cupa Romaniei: Am avut o viteza in minus

Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins miercuri Pandurii Targu- Jiu, cu 1-0, intr-un meci disputat pe teren propriu. Gruparea antrenata de Flavius Stoican a avut nevoie de un singur gol pentru a-si asigura victoria, acesta fiind reusit de Dragos Grigore 59 penalti) si in urma unui arbitraj discutabil, practicat de Alexandru Tudor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )