Libnet.ro
UNICEF

08:30

Surpriza uriasa la patinaj: o fetita de 15 ani a castigat titlul european

Online Sport Online Sport,
Surpriza uriasa la patinaj: o fetita de 15 ani a castigat titlul european

Rusoaica Julia Viacheslavovna Lipnitskaia a castigat vineri seara Campionatul European de Patinaj Artistic de la Budapesta si a devenit cea mai tanara campioana din istorie. continuă pe Online Sport

Constanta: Cinci elevi acuzati ca au violat o fata de 15 ani si au postat imaginile pe internet, retinuti

Cinci elevi constanteni, acuzati ca la sfarsitul anului trecut ar fi violat o eleva de 15 ani, au fost retinuti, iar vineri vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare. Cei cinci baieti au.

Un minor de 15 ani a dat iama in casele unor localnici din Marzanesti si le-a furat aparatura electronica

Politistii din Marzanesti au prins hotul care a furat aparatura electronica din casele unor localnici. Nu mica le-a fost mirarea oamenilor legii sa vada ca hotul cautat era un copil de 15 ani.

Adrian Mutu revine in Liga 1 dupa 15 ani. Fierbinte ca imobiliarele, Mutu vine sa se explodeze Liga 1 la Petrolul

Adrian Mutu a ajuns pe 14 ianuarie 2014 din nou in campionatului Romaniei. A plecat in anul 2000 din Divizia A si a cazut in 2014 in Liga 1. Plecat pentru 600. 000 de euro suma de transfer de la FC Arges la Dinamo, varful de piata al jucatorului care avea sa fie poreclit Briliantul urma sa creasca de 30 de ori si sa atinga maximul in 2003. El ar putea atinge la Petrolul o cariera la seniori de 20 de ani. Iata rezumatul carierei lui Mutu, cu bune si rele, un jucator care pana in 2006 nu a reusit sa stea mai mult de doi ani la o echipa din strainatate, dar care o data la doi ani isi dubla valorea de piata.

Are 35 de ani, dar arata de 80. Vezi povestea femeii care a baut 40 de BERI pe ZI timp de 15 ani

Beverley Pickorer, o femeie de 35 de ani din Marea Britanie, se afla la un pas de moarte dupa ce a devenit dependenta de alcool. Dupa 15 ani de betie, femeia s-a imbolnavit de ciroza si de epilepsie. Daily Mail.

Daily Mail: O adolescenta de 15 ani din Romania a dat nastere unui copil in Marea Britanie

Presa din Marea Britanie continua seria de articole defaimatoare la adresa imigrantilor romani. De curand, tabloidul The Daily Mail a relatat povestea unui tinere in varsta de 16 ani, casatorita cu un imigrant rom, alaturi de care a nascut primul lor copil, fapt ce ii face eligibili pentru ajutoarele sociale din Albion.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3309 seconds )