Libnet.ro
UNICEF

08:15

Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. Declaratiile au fost facute de fostul sef al statului intr-o emisiune la Romania Tv, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Quintus: I. G. Duca a fost un martir al PNL.Opinia mea o sa o spun in Biroul PNL, de fata cu Marian Munteanu

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in primul Birou Permanent al PNL, de fata cu Marian Munteanu, isi va spune parerea cu privire la acuzatia pe care acesta i-a adus-o lui I. Duca pe care l-a numit asasin.

Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Fostul premier Petre Roman a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternicat a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Petre Roman, despre Marian Munteanu si miscarea legionara

Fostul premier Petre Roman a declarat, dumnica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternica a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Grupul pentru Dialog Social: Candidatura lui Marian Munteanu nu poate decat sa submineze si sa compromita valorile unei societati deschise

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a atras dupa sine nenumarate reactii. Grupul pentru Dialog Social a avut, de asemenea, o reactie fata de candidatul Partidului National.

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Marian Munteanu: As aproba o parada gay, daca as fi primar

Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru Primaria Bucuresti a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Blaga: Nu renuntam la candidatura lui Marian Munteanu. Foarte bine ca e criticata!

Copresedintele PNL Vasile Blaga nu este deranjat de criticile privind candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL si crede ca sunt nefondate acuzatiile, potrivit carora Munteanu va schimba linia unui partid cu 1. 000 de membri doar in Consiliul National.

INTERVIU EXCLUSIV Marine Le Pen. Liderul FN saluta intrarea lui Marian Munteanu in lupta pentru Capitala. E bine sa fie si astfel de oameni in politica

Presedintele partidului Frontului National, Marine Le Pen, considera ca intrarea in cursa electorala pentru Primaria Capitalei a unui candidat cu profilul lui Marian Munteanu e o dovada ca in tot mai multe tari partidele opteaza pentru persoane care au un discurs nationalist. Mai mult, Le Pen saluta demersul PNL de a-l desemna pe Munteanu candidat pentru Bucuresti, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul.

INTERVIU Marine Le Pen. Liderul FN saluta intrarea lui Marian Munteanu in lupta pentru Capitala. E bine sa fie si astfel de oameni in politica

Presedintele partidului Frontului National, Marine Le Pen, considera ca intrarea in cursa electorala pentru Primaria Capitalei a unui candidat cu profilul lui Marian Munteanu e o dovada ca in tot mai multe tari partidele opteaza pentru persoane care au un discurs nationalist. Mai mult, Le Pen saluta demersul PNL de a-l desemna pe Munteanu candidat pentru Bucuresti, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )