Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trei persoane au fost ranite in urma unui atac armat in Olanda

B1 B1,
Trei persoane au fost ranite in urma unui atac armat in Olanda

Cel putin trei persoane au fost grav ranite din cauza unui barbat care a tras mai multe focuri de arma in fata unei cafenele din Olanda. Incidentul a avut loc vineri seara, pe strada Ten Kate din. continuă pe B1

INCIDENTE in timpul votului din SUA. O sectie de votare din California, inchisa in urma unui atac armat. Cel putin o persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite (VIDEO)

Doua incidente au avut loc in timpul procesului de vot din America. Una dintre situatii s-a petrecut la o sectie din statul Florida, in timp ce cealalta in California. Una dintre sectiile de.

VIDEO+FOTO. Alegeri SUA 2016. Rezultatul scrutinului scoate americanii in strada. Mii de persoane au protestat fata de victoria lui Donald Trump. Cinci persoane au fost ranite, intr-un atac armat, la Seattle

Mii de manifestanti s-au adunat miercuri seara pe intreg teritoriul Statelor Unite pentru a protesta fata de victoria neasteptata a republicanului Donald Trump la prezidentialele americane, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Atac in Olanda. Un individ a deschis focul cu o arma automata. Cel putin trei persoane sunt ranite

Cel putin trei persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul cu o arma automata, vineri seara, la o cafenea din orasul olandez Amsterdam, autorul atacului fiind arestat.

Un microbuz s-a ciocnit cu o masina in Brasov. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce un microbuz a derapat din cauza soselei umede si s-a ciocnit cu un autoturism, in municipiul Brasov.

Trafic oprit pe Autostrada Timisoara - Lugoj dupa ce trei masini au cazut de pe o platforma, in urma unui accident rutier

Circulatia pe autostrada Timisoara - Lugoj este blocata vineri dupa-amiaza, dupa ce o masina cu platforma care transporta mai multe autoturisme a fost lovita de o alta masina, trei autovehicule cazand pe sosea, transmite News. ro. O persoana a fost ranita usor.

Accident grav la Barlad: trei persoane spublerate pe o trecere de pietoni. Soferul a fugit de la locul faptei

Un teribil accident de circulatie a avut loc joi seara, in centrul municipiului Barlad, pe Bulevardul Republicii. Trei persoane care s-au angajat in traversarea strazii pe marcajul pietonal au fost lovite in plin de un conducator auto.

Atentat la consulatul german din Afganistan. Cel putin patru persoane au murit, 115 au fost ranite

Consulatul Germaniei din orasul Mazar-i-Sharif, in nordul Afganistanului, a fost joi seara tinta unui atentat.

Moscova se simte amenintata de pescarii din Coreea de Nord. Rusia a capturat un vas de pescuit in Marea de Est / Marea Japoniei. Un coreean a fost ucis

Rusia a deschis doua dosare penale in urma unui atac al unui vas de pescuit din Coreea de Nord asupra autoritatilor de frontiera ale Rusiei.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )