Libnet.ro
UNICEF

09:00

Udrea: Se incearca atragerea presedintelui Basescu in campanie pentru a se crea un avantaj pentru Ponta

B1 B1,
Udrea: Se incearca atragerea presedintelui Basescu in campanie pentru a se crea un avantaj pentru Ponta

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, marti seara, ca Victor Ponta incearca sa deturneze campania electorala prin implicarea presedintelui Traian Basescu, relateaza Evenimentul. continuă pe B1

Victor Ponta: Legea CAS va ajunge pe masa presedintelui Basescu cel tarziu pe 15 septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat ieri, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator ar putea sa se intoarca pe masa presedintelui Traian Basescu la mijlocul lunii septembrie, dupa ce va fi votata de Senat si Camera Deputatilor. Victor Ponta a spus ca legea va trece de Parlament in doua saptamani si ca singurul impediment ar fi ca presedintele Romaniei sa o atace la Curtea Constitutionala, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Legea CAS va ajunge pe masa presedintelui Basescu in 10-15 septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat astazi, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator ar putea sa se intoarca pe masa presedintelui Traian Basescu la mijlocul lunii septembrie, dupa ce va fi votata de Senat si Camera Deputatilor, transmit sursele de presa.

Victor Ponta: Legea privind reducerea CAS va ajunge pe masa presedintelui Basescu in 10-15 septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator ar putea sa se intoarca pe masa presedintelui Traian Basescu la mijlocul lunii septembrie, dupa ce va fi votata de Senat si Camera Deputatilor, transmite Agerpres.

Traian Basescu, cercetat pentru spalare de bani

Grupul de Investigatii Politice a cerut redeschiderea dosarului de spalare de bani al lui Traian Basescu. Presedintele GIP Mugur Ciuvica a solicitat Oficilului National de Prevenire si Combatere a spalarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )