Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Hunedoreanul Iuliu Winkler ajunge in Parlamentul European, din partea UDMR

Adevărul Adevărul,
VIDEO Hunedoreanul Iuliu Winkler ajunge in Parlamentul European, din partea UDMR

Iuliu Winkler a candidat la un loc in Parlamentul European din partea UDMR, fiind hunedoreanul cotat cu cele mai mari sanse la obtinerea unui mandat de europarlamentar. Sondajele il crediteaza pe Winkler ca viitor europarlamentar. continuă pe Adevărul

Parlamentul European in 90 de secunde

Cum functioneaza Parlamentul European? Cum sunt asezati europarlamentarii in banci, pe nationalitati sau pe familii politice? Ce avantaje materiale primeste un europarlamentar daca face parte dintr-un grup politic? Urmareste un clip de 90 de secunde care raspunde la toate intrebarile despre Parlamentul European.

Vezi AICI cum se impart cele 32 de mandate in Parlamentul European

O simulare intocmita in baza exit-poll-ului Operations Research arata cum s-ar imparti cele 32 de mandate care ii revin Romaniei in Parlamentul European. Alianta PSD - UNPR - PC ar obtine 16 mandate, PNL -.

Candidatii din Alba, locomotive pe listele electorale. Nu vor sau nu pot sa ajunga in Parlamentul European

Alba nu are sanse sa trimita un candidat cu domiciliul in judet in Parlamentul European. Pe lsitele electorale ale partidelor mari regasim candidati din judet, dar rolul acestora este doar unul electoral, de a atrage voturi pe seama imaginii pe care o au in randul alegatorilor.

Europarlamentare in inima Romaniei. La Dealu Frumos, oamenii habar nu au ce este Parlamentul European, dar au iesit la vot

In Dealu Frumos, localitate considerata centrul geografic al Romaniei, satenii au iesit la vot in numar mare la alegeri europarlamentare 2014. Chiar daca majoritatea habar nu au ce este Parlamentul European.

Europarlamentare 2014. Alegeri in inima Romaniei: oamenii habar nu au ce este Parlamentul European, dar au iesit la vot

In Dealu Frumos, localitate considerata centrul geografic al Romaniei, satenii au iesit la vot in numar mare la alegeri europarlamentare 2014. Chiar daca majoritatea habar nu au ce este Parlamentul European.

Croatia, tara care isi alege pentru prima data reprezentantii in Parlamentul European

Cetatenii din Croatia isi aleg, duminica, pentru prima data, deputatii care-i vor reprezenta in Parlamentul European. Croatii vor alege 11 membri ai Parlamentului European, pentru un mandat de cinci ani. Peste 6.

Alegerile pentru Parlamentul European au inceput in Olanda si Marea Britanie

A inceput votul pentru alegerile parlamentare. Sectiile de votare din Olanda au fost deschise joi dimineata, lansand un scrutin la nivel european care va desemna 751 de deputati in Parlamentul European, pentru un.

VOT pentru EUROPA. Prezenta, exit poll-urile si rezultatele finale ale alegerilor pentru Parlamentul European

25 mai 2014. Zi decisiva pentru viitorul Europei. Ucraina isi alege, duminica, presedintele, dupa ce optiunea pro-europeana a declansat o revolta ce a dus la inlaturarea regimului Ianukovici. 21 de state isi aleg, duminica, deputatii pentru Parlamentul European, iar in celelalte state votul s-a incheiat. in plus, in Romania, se desfasoara alegeri in sase judete si in Sectorul 4, pentru ocuparea unor posturi vacante de parlamentari.

Cum functioneaza Parlamentul European

Maine e o zi importanta. Suntem chemati la urne in cadrul alegerilor europarlamentare. Parlamentul European PE) functioneaza similar cu cel de la Bucuresti. Eurodeputatii sunt organizati in grupuri politice,.

Noaptea alegerilor - cu Parlamentul European

Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania a transmis in direct pe Internet Noaptea alegerilor europene, duminica seara, 25 mai 2014, informatii despre procesul de vot la alegerile europarlamentare. Dezbaterea s-a incheiat HotNews. ro a transmis cele mai importante idei de la dezbaterea din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )