Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viitorul Audi R8 va avea propulsoare mai mici, turbo

Adevărul Adevărul,
Viitorul Audi R8 va avea propulsoare mai mici, turbo

Conform oficialilor marcii din Ingolstadt, trendul motoarelor tot mai mici ar putea afecta si supercarul german R8, care ar putea renunta odata cu noua generatie la motoarele V8 si V10 din gama, in defavoarea unora turbo, cu o cilindree mai mica. continuă pe Adevărul

Primavara capricioasa. Vant puternic si temperaturi mai mici cu 10 grade

Dupa cateva zile insorite, vremea schimba foaia in Baragan. Sfarsitul de saptamana aduce vant puternic si temperaturi cu 10 grade Celsius mai scazute. Sambata, soarele ne rasfata cu maxime de 18 grade Celsius, insa duminica nu vom avea parte decat de 10 grade Celsius.

Cele mai mici impozite pe venit din UE, cele mai mari CAS?.

Ministrul Finantelor doreste o reducere si mai mare a impozitului pe venit, aflat acum la un nivel de 16%, prin introducerea cotelor regresive. Micsorarea anuntata este surprinzatoare caci priveste un impozit al carui nivel se afla deja la un minim european, in timp ce adevarata povara fiscala este CAS. Cota unica va fi mentinuta la 16% pe tot parcursul acestui an, dar din 2015 s-ar putea pastra doar pentru companii, in timp ce pentru populatie se va reveni la cota progresiva, ca solutie de .

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )