Libnet.ro
UNICEF

13:00

1 Mai: Traficul rutier din toata tara, supravegheat de 7000 politisti, 420 radare si elicoptere

România Liberă România Liberă,
1 Mai: Traficul rutier din toata tara, supravegheat de 7000 politisti, 420 radare si elicoptere

Minivacanta de 1 Mai aduce o desfasurare de forte pe principalele sosele romanesti. Nu mai putin de 7000 politisti vor monitoriza traficul cu ajutorul a 420 radare, in timp ce Autostrada Soarelui ar putea fi survolata si de un elicopter. continuă pe România Liberă

Traficul rutier va fi supravegheat in week-end de peste 7.000 de politisti si 420 de radare

Traficul rutier va fi supravegheat zilele acestea de peste 7. 000 de politisti si 420 de aparate radar. Politistii vor fi atat pe drumurile catre mare, dar si pe cele spre munte. Aproximativ 25. 000 de.

Perchezitii in judetele Ilfov, Teleorman si in municipiul Bucuresti la persoane suspectate de mai multe furturi din societati comerciale: Prejudicul este estimat la 350.000 de lei

Politistii desfasoara miercuri dimineata, 10 perchezitii in judetele Ilfov, Teleorman si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din societati comerciale. Actiunea are.

VIDEO Misu Negritoiu: Daca Astra Asigurari intra in faliment, va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din rezervele de 900 milioane de lei de la Fondul de Garantare

Daca planul de administrare speciala de la Astra Asigurari nu reuseste, nu avem alta posibilitate de interventie decat declararea falimentului. Avem 900 milioane lei la Fondul de Garantare si va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din acest rezerve daca Astra intra in faliment, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele ASF. Drept urmare, autoritatea a propus un proiect de lege privind redresarea si rezolutia asiguratorilor care ar permite ASF sa initieze mecanisme de prevenire a falimentului, precum vanzarea activelor, totala sau partiala, catre o entitate viabila, in termeni comerciali, sau transferarea activelor sanatoase catre o entitate-punte special creata, cu durata limitata. Presedintele ASF se asteapta ca acest proiect de lege sa fie adoptat cel mai tarziu la sfarsitul acestui an.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj si Mehedinti (VIDEO)

Pericol de inundatii in cinci judete. Hidrologii au emis avertizari cod galben pe mai multe rauri din Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj si Mehedinti. Avertizarile intra in vigoare astazi la ora 12 si.

Bancpost, esti cea mai mare greseala din viata mea!

Banca anunta ca, pentru clientii cu dificultati la plata, a acordat discount-uri suplimentare de dobanda Draga Bancpost, te contactez pe aceasta cale sa-ti comunic ca esti o mare greseala. Esti cea mai mare greseala din viata mea. O greseala pe care o platesc cu varf si indesat. Cu aceste cuvinte isi incep scrisoarea Adriana si Dumitru Zamfir, clienti Bancpost cu credit in franci elvetieni CHF). Debitorii in CHF se afla intr-o situatie disperata, in conditiile in care, la peste trei luni dupa ce francul elvetian a explodat, se anunta o noua criza a CHF, pe fondul evenimentelor din Grecia.

Tinerii dezbat. Ce le pregateste liceenilor cel mai amplu campionat de debate

Peste 180 de licee si colegii din toata tara participa in acest an la Concursul National Tinerii Dezbat, care a inceput in 23 martie si se va incheia o data cu anul scolar, in 15 iunie. Echipele formate din cate trei elevi si un profesor coordonator lupta in cadrul celor noua competitii regionale, pentru a se clasifica in etapa nationala ce va avea loc intre 12 si 14 iunie, la Miercurea Ciuc.

Ruxandra Dragomir: Ma intreb cate umilinte trebuie sa mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a bagat viata intr-un malaxor menit sa o distruga. Am simtit ca intr-adevar ii este greu

Elena Udrea a fost vizitata vineri, de 1 mai, de prietena sa, Ruxandra Dragomir, la Penitenciarul Targsor, acolo unde cele doua au vorbit printr-un panou de sticla securizat. Dragomir spune ca a simtit ca.

Rusia nu mai importa alune din Statele Unite. Care este motivul

Agentia rusa pentru Agricultura a decis interzicerea importurilor de alune din Statele Unite, incepand de la 1 mai, potrivit Mediafax.

Moartea celui mai brutal dictator din America latina

Rafael Trujillo a condus Republica Dominicana timp de 30 de ani. Dictatura sa, considerata cea mai dura dintre toate dictaturile latino-americane din secolul XX, s-a incheiat in noaptea de 30 mai 1961, pe o sosea.

Numire controversata la ICR: Noul presedinte ar vrea sa-l puna secretar general pe unul dintre cei mai bogati preoti din Romania

Radu Boroianu, noul Presedinte al Institutului Cultural Roman, a inceput deja sa faca schimbari care i-au determinat pe mai multi functionari sa-si pregateasca demisiile, anunta Stiri pe surse. Radu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )