Libnet.ro
UNICEF

05:00

in 10 ani de activitate DIICOT a trimis in judecata 30.831 persoane si a confiscat 8,5 tone de droguri

B1 B1,
in 10 ani de activitate DIICOT a trimis in judecata 30.831 persoane si a confiscat 8,5 tone de droguri

In cei 10 ani de activitate a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), procurorii DIICOT au solutionat 64. 564 de dosare, noteaza mediafax. ro intr-un bilant al. continuă pe B1

Blue Air a transportat 11,5 MIL. pasageri in cei 10 ani de activitate

Operatorul aerian low-cost roman Blue Air a transportat 11,5 milioane de pasageri in cei 10 ani de functionare, a inregistrat peste 188. 000 de ore de zbor si a contribuit la bugetul de stat cu 133,5 milioane lei.

Raport DIICOT: Peste 30.000 de persoane judecate, 8,5 tone de droguri confiscate, in 10 ani de activitate

In ultimii 10 ani de activitate ai DIICOT institutia a trimis in judecata a 30. 831 de pesoane, masuri asiguratorii in cuantum de peste 5,2 miliarde lei si confiscarea a 8,5 tone de droguri.

Bilant al DIICOT, la 10 ani de activitate - 30.000 de persoane judecate, 8,5 tone de droguri confiscate

Dosarele instrumentate de DIICOT au dus, in 10 ani de activitate a unitatii de parchet specializate pe criminalitate organizata, la trimiterea in judecata a 30. 831 de pesoane, masuri asiguratorii in cuantum de.

Caramizile din plastic care schimba vieti: lectia pustiului care la 10 ani este de trei ori campion: la LEGO, la sah si la scoala

Bogdan Zeriu, un pusti de 10 ani din Cluj-Napoca, imbina de 5 ani caramizile de plastic, incurajat de tatal sau. A pornit de la o motocicleta, iar acum a ajuns la creatii complexe cu care castiga chiar competitii internationale de LEGO. Bogdan spune ca lucrul cu caramizile de plastic il pregateste pentru viata si pana acum rezultatele se vad: e campion la sah, premiant matematica si practica doua sporturi.

FOTO Si-a indeplinit visul dupa 10 ani: femeia care a ajuns la Polul Sud cu tractorul

O aventuriera olandeza a ajuns astazi la Polul Sud, dupa ce a traversat Antarctica pe un tractor, cu o viteza medie de 10 kilometri pe ora, la finalul unei calatorii pe care a inceput-o in urma cu aproape 10 ani, in satul ei natal din Olanda, si pe care a reluat-o dupa ce a fost nevoita sa-si abandoneze visul.

Dan Voiculescu ar putea afla marti daca scapa de cei 10 ani de inchisoare primiti in dosarul ICA

Omul de afaceri Dan Voiculescu, incarcerat in Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA, ar putea fi dus, marti, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), unde magistratii iau in discutie cererea acestuia de anulare a pedepsei.

Sus la poarta Raiului la Catedrala Episcopala. 55 de ani de activitate pentru Ansamblul National Transilvania

Eveniment inedit specific sarbatorilor de iarna la Catedrala Episcopala Baia Mare. Ansamblul Folcloric NationalTransilvania implineste anul acesta 55 de ani de activitate culturalartistica, de-alungul existentei sale a promovat valorile si traditiile poporului roman prindiferite forme de manifestare scenica.

Momentul de care Basescu s-a temut in ultimii 10 ani. L-a ASCUNS, dar acum a iesit la iveala

Traian Basescu ar putea da socoteala pentru colaborarea sa cu Securitatea, cu doar cateva zile inainte de a-si termina mandatul. Curtea de Apel Bucuresti dezbate astazi contestatia depusa de Dan Voiculescu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )