Libnet.ro
UNICEF

08:00

10 ani de la Rapirea din Irak. AMR: 40

Adevărul Adevărul,
10 ani de la Rapirea din Irak. AMR: 40

La 28 martie 2005, trei jurnalisti romani, Marie-Jeanne Ion, Sorin Miscoci ambii la Prima TV) si Ovidiu Ohanesian de la Romania libera), au fost rapiti in Bagdad, capitala Irakului. Eliberarea lor a fost un boost de popularitate pentru Traian Basescu, cel care declara in 2005 ca peste 50 de ani vom afla adevarul despre intreaga operatiune. A fost si inceputul unei cariere fulminante pentru Florian Coldea, directorul operativ al SRI. continuă pe Adevărul

O scoala gimnaziala din Bucuresti este de 10 ani in reparatii

De 10 ani o scoala din Capitala este in reparatii si nimeni nu stie cand s-ar putea incheia lucrarile. Copiii sunt inghesuiti intr-o alta scoala, iar parintii au inceput sa creada ca este de vina.

Primul semn, dupa 10 ani, ca DNA isi atinge scopul. Sova si Iohannis

Desi Directia Nationala Anticoruptie asa cum o stim acum, nu panarama de PNA - s-a infiintat acum 10 ani, abia zilele trecute a sosit primul indiciu solid ca actiunile sale au inceput sa produca efecte la firul ierbii, in profunzimea societatii. Indiciul a venit sub forma unei stiri care a trecut mai degraba neobservata.

Depozitele bancare din Grecia au scazut in februarie la minimul ultimilor 10 ani

Depozitele bancare din Grecia au scazut in februarie la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani, din cauza blocajului politic dintre guvernul elen si creditorii tarii, care sporeste riscul unei iesiri a tarii.

Judetul Teleorman se infrateste cu Guvernoratul Thi Qar din Irak

Dupa ce, de-alungul anilor , s-au perindat prin Teleorman spanioli, chinezi, italieni sau japonezi, pe post de posibili investitori, mai nou, avem toate sansele sa vedem irakieni inspectand posibilitatile de investitie din Teleorman. Ultima cooperare incheiata de autoritatile din Teleorman promite investitii cu bani din Irak.

Confiscarea averilor si legea permisiva din Romania: Peste 40 de parlamentari sunt acuzati sau condamnati pentru coruptie, trafic de influenta si acte asimilate coruptiei

Confiscarea extinsa a averilor este un subiect tabu in Romania desi avem un numar impresionant de personaje dubioase care si-au construit averile ilicit. Pe cei mai reprezentativi oameni in acest domeniu, al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,299 seconds )