Libnet.ro
UNICEF

22:00

10 concluzii pentru dascali dupa rezultatele de la testele PISA 2012

Adevărul Adevărul,
10 concluzii pentru dascali dupa rezultatele de la testele PISA 2012

Profesorii britanici au realizat o lista a celor mai importante concluzii dupa publicarea rezultatelor la testele PISA, prin care au trecut in 2012 sute de mii de elevi de 15-16 ani din 65 de state ale lumii, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Astazi se publica rezultatele testelor PISA

Astazi vom afla cum s-au descurcat elevii romani in comparatie cu cei din alte state ale lumii la testele PISA, care evalueaza performanta la citit, matematica si stiinte. Ultima data cand au fost publicate rezultatele, in 2009, Romania s-a situat la coada clasamentului si chiar a indicat un regres in raport cu rezultatele din anul 2000.

Ce exercitii au primit elevii romani de 15 ani la testele PISA. Le puteti rezolva?

Testele PISA se organizeaza in 65 de tari din toata lumea si sunt realizate dupa modele de exercitii specifice, interdisciplinare. Adevarul. ro va prezinta cate un model de test din principalele domenii de evaluare: matematica, citire, rezolvare de probleme si stiinte.

S-au publicat rezultatele testelor PISA 2012: Romania ocupa locul 45 la Matematica

Tarile din Asia au cea mai performanta educatie din lume, potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial. Romania ocupa locul 45 la Matematica, din 65 de tari si economii studiate, in crestere cu aproape 5 puncte de la ultima evaluare. Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a publicat astazi, 3 decembrie, studiul PISA 2012 care evalueaza cunostintele si competentele elevilor de 15 ani din 65 de tari si economii.

Rezultatele testelor PISA 2012: Romania ocupa locul 45 la Matematica. Romania, Bulgaria si Cipru sunt tarile UE cu cei mai multi elevi slabi

Tarile din Asia au cea mai performanta educatie din lume, potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial. Romania ocupa locul 45 la Matematica, din 65 de tari si economii studiate, in crestere cu aproape 5 puncte de la ultima evaluare. De precizat ca din totalul elevilor romani testati la matematica, 40,8% sunt elevi cu rezultate slabe si doar 3,2% dintre elevi sunt de top. OECD a publicat astazi, 3 decembrie, studiul PISA 2012 care evalueaza cunostintele si competentele elevilor de 15 ani din 65 de tari si economii.

Kinga Sebestyen, 10 reguli pentru a avea un abdomen cu patratele

Kinga Sebestyen, faimoasa antrenoare d efitness si posesoarea unui trup fara de cusur, te invata care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a obtine un abdomen cu patratele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )