Libnet.ro
UNICEF

21:15

10 de lucruri despre sex pe care nu ti le spune nimeni

Antena3 Antena3,
10 de lucruri despre sex pe care nu ti le spune nimeni

Sexul nu este atat de simplu cum cred unii. Pana la urma omul cat traieste invata si despre sex nimeni nu se poate lauda ca le stie pe toate. In fiecare zi poti afla lucruri noi despre sex, unele dintre acestea fiind. continuă pe Antena3

Topul celor mai uimitoare lucruri pe care nu le stiai despre sex

Sexul este un subiect pe marginea caruia noi, mai toti, ne dam cu parerea. Cu totii credem ca stim suficient despre sex, astfel incat sa impartasim si altora. Cu totii avem anumite cunostinte despre care suntem convinsi.

Totul despre sex: 13 sfaturi pentru a va creste libidoul

Desi multi se lauda ca stiu totul despre sex, in realitate putini aplica in practica teoria. Va mai amintiti ultima data cand v-ati grabit sa ajungeti acasa pentru cateva momente de intimitate? Saptamana.

10 lucruri pe care trebuie sa le inveti pana la 40 de ani

Viata noastra este in intreg sir de experiente. Fie ca ne lovim de obstacole, fie ca nu, trebuie sa invatam din fiecare lucru care ni se intampla in viata. Iata o lista de lucruri pe care trebuie sa le stii la .

Clipul zilei: 10 lucruri...

Pe care sa nu le faci la o inmormantare :).

VIDEO INTERVIU Iordache - Leo Burnett, despre ordonanta care modifica audiovizualul: Se inventeaza o lege care sa schimbe mecanismul pietei libere / Comanescu: La marginea lumii civilizate, totul se transforma in polemica politica

Modul foarte dinamic si foarte competitiv al industriei noastre . ) a dus la o scadere a preturilor foarte, foarte mare. Dar aceasta este piata libera. In acest moment, de fapt asta se intampla: se inventeaza o lege care sa schimbe mecanismul pietei libere spune Stefan Iordache, sef operational al grupului de comunicare Leo Burnett si vicepresedinte UAPR, intr-un interviu HotNews. ro pe tema ordonantei ce modifica Legea audiovizualului si regulile din publicitatea TV. Modelul vechi de vanzare la GRP este tot mai reparat, modificat, aranjat si sigur ca undeva, la marginea lumii civilizate, lucrurile capata expresia pe care noi o vedem aici in Romania, unde totul se transforma intr-o polemica politica, spune, la randul sau, consultantul Iulian Comanescu. Cei doi au discutat despre nemultumirile agentiilor de media privind ordonanta ce modifica Legea audiovizualului, rebate, traseul banilor in publicitatea TV, si dez)echilibrele de pe piata media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )