Libnet.ro
UNICEF

17:30

10 militari egipteni au fost ucisi in Peninsula Sinai

Antena3 Antena3,
10 militari egipteni au fost ucisi in Peninsula Sinai

Doua ambuscade, provocate de militantii egipteni din Peninsula Sinai, au ucis 10 soldati, se arata intr-un comunicat al fortelor de securitate de la Cairo. in timpul atacurilor au mai fost raniti 11 soldati si. continuă pe Antena3

Masacru intr-un campus universitar din Kenya: Cel putin 147 de studenti au fost ucisi intr-un atac comis de gruparea Al-Shabaab

Cel putin 147 de studenti au fost ucisi, joi, in urma unui atac comis de membri ai grupului terorist Al-Shabaab, afiliat Al-Qaida, intr-o universitate din nordul Kenyei, relateaza Reuters.

Yemen: Cel putin 62 de copii au fost ucisi, in mai putin de o saptamana

Cel putin 62 de copi au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti in mai putin de o saptamana de la lansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din Yemen, a anuntat UNICEF, informeaza Mediafax.

Yemen: Cel putin 62 de copii au fost ucisi in operatiunile militare declansate in urma cu aproximativ o saptamana

Cel putin 62 de copii au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti de la declansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din Yemen, an urma cu mai.

Masacru in Yemen. Cel putin 62 de copii au fost ucisi

Cel putin 62 de copi au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti in mai putin de o saptamana de la lansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din.

Cel putin 42 de copii au fost ucisi din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, incepand din martie 2014, din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat marti UNICEF , relateaza BBC News Online .

Cel putin 42 de copii au fost ucisi din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, incepand din martie 2014, din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat marti UNICEF, relateaza BBC News Online.

Barbatii care au luat ostatic un procuror din Istanbul au fost ucisi de politie. Procurorul a murit la spital, in urma ranilor

21 - Doi presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului DHKP-C), care au tinut ostatic marti un procuror intr-o instanta din Istanbul, au fost ucisi de.

Se implinesc 74 de ani de la Masacrul de la Fantana Alba. Mii de romani neinarmati au fost ucisi cu sange rece in una dintre cele mai negre zile ale istoriei noastre

1 aprilie 1941, una dintre cele mai negre zile din istoria Romaniei. Peste 3000 de romani au fost atunci masacrati in Bucovina, pe teritoriul Ucrainei in timp ce incercau sa treaga granita in Romania. A ramas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )