Libnet.ro
UNICEF

20:30

100 de minute. CSM se face ca analizeaza cazul Rarinca

Antena3 Antena3,
100 de minute. CSM se face ca analizeaza cazul Rarinca

CSM sustine ca va analiza cum a fost posibil abuzul impotriva Marianei Rarinca, femeia care a stat 191 de zile in arest nevinovata doar pentru ca a calcat-o pe bataturi pe Livia Stanciu, sefa Curtii Supreme. continuă pe Antena3

Cazul Rarinca, detonatorul situatiei din justitie: Daca CSM nu face rapid lumina in acest caz, pierderile ar putea fi catastrofale pentru increderea populatiei in justitie

Profesorul Sefan Vlaston face o scurta trecere in revista a tuturor opiniilor legate de cazul Marianei Rarinca, care nu a impartit doar clasa politica in doua tabere, care profita de orice eveniment sa-si.

Punctul de intalnire. Renate Weber: CSM este obligat sa dezbata cazul Rarinca

Editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, a abordat tema cazului Rarinca. Invitata in emisiune, proaspat data afara din PNL, europarlamentarul.

Cazul Rarinca. Prof. de drept Corneliu Popescu : Simt durere, revolta, rusine!

Radu Tudor a preluat astazi pe blogul sau mesajul de alarma al unuia dintre cei mai reputati profesori ai Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti in legatura cu arestarea nedreapta a Marianei Rarinca,.

La ordinea zilei. Cazul Rarinca. Fosti si actuali magistrati incep sa demaste abuzurile

Judecatorul pensionar Nicolae Tanase a venit de la Ploiesti in emisiunea La ordinea zilei ca sa expuna perspectiva sa de om cu zeci de ani de experienta in sistemul judiciar romanesc asupra cazului Rarinca.

DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Rarinca. Procurorii sustin ca un judecator ar fi fost incompatibil

Directia Nationala Anticoruptie cere anularea deciziei magistratilor in controversatul caz al Marianei Rarinca, femeia acuzata de santaj de catre presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, informeaza Stirile TVR. Potrivit sursei citate, procurorii au formulat o cale extraordinara de atac, contestatia in anulare, pe motiv de incompatibilitate. Ei sustin ca unul dintre membrii completului care a decis achitarea Marianei Rarinca era incompatibil. Este vorba de judecatoarea Risantea Gagescu. De remarcat ca DNA a facut cererea dupa finalul procesului, fara sa fi cerut recuzarea judecatoarei respective cand a fost stabilit completul de judecata.

Cazul Rarinca, detonatorul situatiei din justitie

Rar mi-a fost dat sa vad atatea comentarii si discutii, pasionale, infierbantate, interesante, pentru o speta care priveste o singura persoana: Mariana Rarinca. Si nu ma refer la tabere politice, care profita de orice eveniment sa-si faca promovare. Nu reiau istoria, este in general cunoscuta. Cele doua tabere se plaseaza pe baricade ireconciliabile.

Punctul de intalnire: Cazul Rarinca - spirala nemultumirii explodeaza

Editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, a abordat tema cazului Rarinca, din nou. De altfel, Radu Tudor a explicat ca acesta nu este primul caz.

Catalin Predoiu: Atacul lui Tariceanu dupa cazul Rarinca arata ca domni din PSD au emotii privind unele dosare importante care se proceseaza, fie la parchet, fie pe rolul instantelor

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Galati ca atacul venit din partea lui Calin Popescu Tariceanu dupa cazul Marianei Rarinca arata ca domni.

DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Rarinca

Directia Nationala Anticoruptie cere anularea deciziei magistratilor in controversatul caz al Marianei Rarinca, femeia acuzata de santaj de catre presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, informeaza Stirile TVR.

DNA a depus CONTESTATIE iN ANULARE in cazul Rarinca. Ce sustin procurorii anticoruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au depus la Curtea de Apel Bucuresti o cerere de constestatie impotriva hotararii judecatorilor Risantea Gagescu si Damian Dolache prin care Mariana Rarinca a fost achitata definitiv, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )