Libnet.ro
UNICEF

15:00

A 11-a zi de proteste a scos in Piata Victoriei peste 6.000 de manifestanti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A 11-a zi de proteste a scos in Piata Victoriei peste 6.000 de manifestanti

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat dupa cinci ore, timp in care oamenii au scandat Demisia si Hotii , in ritm de tobe, au tinut luminile de la telefoane aprinse timp de cateva minute, au intonat Imnul, s-au prins in. continuă pe Wall-Street Ro

A 12-a zi de proteste in Piata Victoriei. Cati manifestanti cer demisia guvernului (FOTO)

UPDATE La ora 19:29, in jur de 500 de persoane s-au strans in Piata Victoriei. O noua seara de proteste in capitala. Zeci de persoane s-au strans in Piata Victoriei,.

VIDEO A noua zi de proteste in Piata Victoriei: Peste 7.000 de persoane au iesit din casa, pe viscol. Manifestantii au ridicat un om de zapada pe care l-au decorat cu stegulete. Mesaje ale protestatarilor: 600.000 striga Hotii!. Asta-nseamna sa fii mafio

Peste 7000 de persoane au participat miercuri seara, pe viscol, la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei. Maximum de oameni in Piata Victoriei a fost de 6000, inregistrandu-se dupa ora 21:00. Oamenii au ridicat in piata un om de zapada pe care l-au decorat cu stegulete, iar inainte de protest, dar si in timpul lui, au curatat zona de zapada cu lopeti. S-a scandat Abrogati-l pe Dragnea!, si Ploua, ninge / Noi vom invinge. Ca si in zilele trecute, protestatarii au afisat pancarte cu diferite mesage. Mentionam doua dintre ele: 600. 000 striga Hotii!. Asta-nseamna sa fii mafiot si Sorine, clipeste de doua ori daca vrei sa te salvam!. Oamenii au scris mesaje in zapada de pe asfalt: Rezistam, Demisia, Afara, RO 10084;65039;.

A zecea zi de proteste in Piata Victoriei: Oamenii continua sa iasa in strada dupa demisia ministrului Justitiei(VIDEO)

30 Peste o mie de persoane protesteaza in fata Palatului Victorie, potrivit News. ro. Cateva sute de oameni s-au adunat joi seara la protestul din Piata Victoriei. Este pentru.

Peste 5.000 de oameni au manifestat in fata Guvernului

Peste 5. 000 de oameni au participat aseara la un nou protest antiguvernamental in Piata Victoriei din Capitala. Alte mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din tara, pentru a cere demisia Guvernului Grindeanu.

A noua zi de proteste in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa cinci ore

A noua zi de proteste antiguvernamentale din Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa mai bine de cinci ore, timp in care manifestantii au scandat Hotii, Demisia, au cantat imnul si au aprins lanternele telefoanelor mobile.

O noua seara de proteste in Piata Victoriei si la Palatul Cotroceni (VIDEO)

UPDATELa ora 20:00, numarul protestatarilor a ajuns la 3. Atmosfera este foarte placuta in Piata Victoriei fiindca manifestantii au inceput sa cante imnul national si sa lanseze.

Pregatiri pentru o noua zi de proteste in Piata Victoriei. Primii protestatari au curatat zapada si au scris mesajul REZIST in fata Guvernului (FOTO, VIDEO)

Protestatarii din Piata Victoriei nu s-au lasat intimidati de vremea nefavorabila din capitala, ci au venit cu lopeti pentru a da zapada la o parte si a pregati zona pentru protestele de diseara. Acestia au av.

FOTO. REZIST, ziua 11.. Peste 7.000 de persoane au scandat, in Piata Victoriei, lozinci impotriva Cabinetului Grindeanu. Demonstrantii sustin ca nu l-au vazut pe Florin Iordache printre ei

Vineri a fost a 11-a zi de proteste in Bucuresti si in tara, iar mii de romani si-au anuntat prezenta, pe retelele sociale, in Piata Victoriei, fiind hotarati sa continue demonstratiile antiguvernamentale.

Proteste de amploare anuntate in weekend, in Piata Victoriei din Capitala

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii - care cer demisia Guvernului - doresc sa alerge pasnic in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un tricolor uman in fata Palatului Victoria. Duminica, manifestantii vor sa faca istorie, prin numarul mare de participanti.

Noi proteste de amploare anuntate in weekend, in Piata Victoriei din Capitala

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii care cer demisia Guvernului doresc sa alerge pasnic in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un tricolor uman in fata Palatului Victoria. Duminica, manifestantii vor sa faca istorie, prin numarul mare de participanti.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )