Libnet.ro
UNICEF

17:00

Proteste de amploare anuntate in weekend, in Piata Victoriei din Capitala

România Liberă România Liberă,
Proteste de amploare anuntate in weekend, in Piata Victoriei din Capitala

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii - care cer demisia Guvernului - doresc sa alerge pasnic in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un tricolor uman in fata Palatului Victoria. Duminica, manifestantii vor sa faca istorie, prin numarul mare de participanti. continuă pe România Liberă

Noi proteste de amploare anuntate in weekend, in Piata Victoriei din Capitala

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii care cer demisia Guvernului doresc sa alerge pasnic in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un tricolor uman in fata Palatului Victoria. Duminica, manifestantii vor sa faca istorie, prin numarul mare de participanti.

A noua zi de proteste in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa cinci ore

A noua zi de proteste antiguvernamentale din Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa mai bine de cinci ore, timp in care manifestantii au scandat Hotii, Demisia, au cantat imnul si au aprins lanternele telefoanelor mobile.

Noi proteste anuntate in acest weekend in Piata Victoriei: Manifestantii organizeaza sambata un maraton in jurul Guvernului, iar duminica vor crea cel mai mare tricolor uman

Noi proteste sunt anuntate in acest weekend in Piata Victoriei. Sambata, manifestantii au anuntat un maraton al democratiei pe trotuarele din jurul Guvernului, Bulevardul Aviatorilor si Kiseleff. Duminica seara se anunta un nou protest de amploare, la care participantii intentioneaza sa creeze, impreuna, cel mai mare tricolor uman, anunta organizatorii pe pagina de Facebook a evenimenului.

A 11-a zi de proteste a scos in Piata Victoriei peste 6.000 de manifestanti

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat dupa cinci ore, timp in care oamenii au scandat Demisia si Hotii , in ritm de tobe, au tinut luminile de la telefoane aprinse timp de cateva minute, au intonat Imnul, s-au prins in.

Manifestantii din Piata Victoriei vor sa faca, in weekend, un maraton al democratiei si un tricolor uman

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii - care cer demisia Guvernului - doresc sa alerge pasnic in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un.

Manifestantii din Piata Victoriei vor sa faca, in weekend, un maraton al democratiei si un tricolor uman

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii - care cer demisia Guvernului - doresc sa alerge pasnic in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un tricolor uman in fata Palatului Victoria. Duminica, manifestantii vor sa faca istorie, prin numarul mare de participanti.

VIDEO Circa 5.000 de persoane au iesit in Piata Victoriei, pe ger, in cea de a 12-a zi de proteste antiguvernamentale: De veghe in lanul de corupti

Circa 5. 000 de persoane s-a adunat, sambata, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a douasprezecea zi consecutiv, in semn de protest fata de actiunile Guvernului. Manifestantii au infruntat temperaturi care au ajuns pana la -10 grade Celsius. Ca si in zilele trecute, protestatarii au scandat Demisia, Rezistam, nu plecam, PSD ciuma rosie, Zi de zi aici vom fi, Romania, trezeste-te!. Mai multe persoane s-au aflat in Piata Victoriei si pe timpul zilei unde cativa protestatari au luat parte la Maratonul democratiei.

A noua zi de proteste in fata Guvernului: in ciuda viscolului, sute de oameni au venit in Piata Victoriei

20 Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la 500. Pentru a noua zi consecutiv, protestatarii s-au adunat in Piata Victoriei din capitala pentru a-si exprima nemultumirea.

Peste 5.000 de oameni au manifestat in fata Guvernului

Peste 5. 000 de oameni au participat aseara la un nou protest antiguvernamental in Piata Victoriei din Capitala. Alte mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din tara, pentru a cere demisia Guvernului Grindeanu.

Mesajele din Piata Victoriei, proiectate de o firma fondata la Brasov

Firma care realizeaza proiectiile video din Piata Victoriei din Bucuresti este fondata la Brasov. Studioul Aural Eye este specializat in arta digitala vizuala, fiind infiintat de o echipa de tineri artisti antreprenori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )