Libnet.ro
UNICEF

17:00

11 august in istorie: Actorul de comedie Robin Williams a murit. Presedintele Reagan continua glumele pe socoteala rusilor

România Liberă România Liberă,
11 august in istorie: Actorul de comedie Robin Williams a murit. Presedintele Reagan continua glumele pe socoteala rusilor

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 11 august . continuă pe România Liberă

Filmul Jumanji, in care a jucat Robin Williams, va fi lansat intr-o noua versiune in 2016

Filmul Jumanji, in care a jucat regretatul actor Robin Williams, va fi lansat intr-o noua versiune in ziua de Craciun din 2016, anunta Sony Pictures, fanii peliculei nefiind de acord cu aceasta decizie. Pe langa aceasta productie, compania a specificat ca si seria Bad Boys144; va mai beneficia de alte doua continuari.

Horoscop zilnic, 11 august 2015. Scorpionul este coplesit de tristete

Horoscop zilnic, 11 august 2015. O zi in care Berbecii realizeaza ca nu se pot baza pe sustinerea rudelor si prietenilor, in timp ce nativii din Scorpion sunt atat de obositi incat si-au pierdut pofta de viata.

HOROSCOP 11 august: Gemenii petrec de minune alaturi de familie. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 11 august. Leilor si varsatorilor le merge bine in plan financiar, iar fecioarele si sagetatorii intra intr-o lunga perioada de evolutie.

Caru' cu Vedete: Sotul Simonei Patruleasa a gasit un tertip prin care sa amane scoaterea bunurilor sale la licitatie; Robin Williams a lasat 3 bilete de adio; Secretul buchetului de mireasa al Laurei Cosoi

Loredana Groza, traumatizata dupa ce a fost luata de val si trasa in larg: Era sa ma inec Loredana Groza este una dintre artistele care au vazut cel mai des marea in aceasta vara. Vacanta exotica in Bali si Singapore pentru Corina Caragea Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor PRO TV din sport, este pasionata de calatorii.

MACRO NEWSLETTER 11 August 2015

Productia industriala din Norvegia si-a accelerat declinul anual in iunie 2015, pana la 3,8%, de la 2,9% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,2%, dupa o scadere de 2,1% in luna anterioara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )