Libnet.ro
UNICEF

01:05

11 mituri despre succes, demontate de managerii din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
11 mituri despre succes, demontate de managerii din Romania

De-a lungul timpului, oamenii au inventat fel de fel de mituri despre succes si despre efectele pe care le-ar putea avea asupra celor care au reusit sa-l atinga si, cel mai greu, sa-l mentina. continuă pe Wall-Street Ro

Bosch sprijina lansarea primului spatiu dedicat reciclarii creative din Romania

Divizia de Scule Electrice Bosch este partenerul comunitatii ReciclareCreativa. RO pentru realizarea primului spatiu dedicat reciclarii creative din Romania. Acest spatiu reprezinta un pavilion din materiale reciclate, realizat complet cu uneltele Bosch si Dremel. Lansarea noului spatiu are loc in data de 13 septembrie strada Intrarea Violoncelului, nr. 10, Bucuresti. ReciclareCreativa. RO reprezinta comunitatea oamenilor pasionati de a transforma lucrurile considerate nefolositoare in obiecte interesante si utile .

Vicepremierul moldovean: Vom primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul

Vicepremierul moldovean Andrian Candu, totodata ministru al Economiei, a declarat miercuri ca Republica Moldova va putea primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul lui, informeaza agentia rusa.

Vicepremierul moldovean Andrian Candu: Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul

Vicepremierul moldovean Andrian Candu, totodata ministru al Economiei, a declarat miercuri ca Republica Moldova va putea primi gaz rusesc din Romania, in cazul in care Ucraina va bloca tranzitul lui, relateaza agentia rusa Itar-Tass, in pagina electronica.

7 mituri despre nou-nascuti (si adevarul din spatele lor)

Nu exista parinte care sa nu se recunoasca in scenariul urmator: nici n-ai ajuns bine cu micutul acasa si toti cunoscutii se ingramadesc in jurul vostru cu povete binevoitoare despre cum sa ai grija de el. Genul.

Bucuresti Mall a implinit 15 ani: cum evolueaza modernizarea primului mall din Romania

Primul centru comercial deschis in Romania, Bucuresti Mall, a intrat in luna mai a acestui an in modernizare, proces care se va derula timp de 18 luni. In cadrul renovarii vor avea loc reconfigurari ale unor spatii si schimbari de design.

Comisia pentru bugete a aprobat un ajutor pentru muncitorii disponibilizati din Romania: Acesti bani vor contribui la crearea de locuri de munca

Muncitorii disponibilizati de la combinatul Mechel Campia Turzii vor primi ajutor din Fondul european de ajustare la globalizare FEAG) pentru a gasi noi locuri de munca, ca urmare a propunerilor aprobate joi de.

Germania finanteaza cu 3,9 milioane de euro un parc eolian din Romania

Ministerul german al Mediului a anuntat azi ca va finanta cu 3,9 milioane de euro constructia unui parc eolian ce urmeaza a fi construit in Padurea Craiului, in apropiere de satul Tomnatic, din nord-vestul Romaniei, informeaza un comunicat de presa, citat de surse din presa.

Victor Ponta, scrisoare catre liderii politici din Romania: Premierul cere sustinere pentru Corina Cretu

Victor Pointa le scrie liderilor politici din partidele parlamentare pe tema numirii Corinei Cretu in functia de comisar european pentru Politica Regionala. Scrisoarea este adresata catre presedintele PNL,.

Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul

Republica Moldova va putea primi gaz rusesc din tara noastra, daca Ucraina va bloca tranzitul lui, a declarat ieri vicepremierul moldovean Andrian Candu ministrul moldovean al Economiei), citat de Itar-Tass.

VIDEO. Chisinau: Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania daca Ucraina va stopa tranzitul de pe teritoriul sau

Ministerul moldovean al Economiei a anuntat recent ca Uniunea Europeana UE) a alocat suma suplimentara de zece milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni cu segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze naturale a capitalei, cel mai mare consumator din tara. Ministerului moldovean a adaugat ca aceasta plata suplimentara va fi efectuata in 2015.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )