Libnet.ro
UNICEF

16:00

11 persoane au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

Antena3 Antena3,
11 persoane au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc intr-o moschee siita din capitala Kuweitului, in timp ce zeci de credinciosi participau la Rugaciunea de Vineri. Un medic, martor al atentatului, a declarat ca cel putin 11. continuă pe Antena3

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC.

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

Accident GRAV in Rusia! 15 oameni au murit, dupa ce un camion a intrat intr-un autobuz plin de pasageri

15 persoane si-au pierdut viata, iar alte 11 au fost grav ranite dupa ce un autobuz a intrat in coliziune frontala cu un autocamion in regiunea Omsk, din sud-estul Siberiei, transmite TASS, citand surse.

Un mare compozitor american a murit, dupa ce avionul sau privat s-a prabusit in California

Compozitorul american James Horner 61 de ani), creatorul coloanei sonore a filmului Titanic, a murit intr-un accident de avion, in statul american California, relateaza BBC News. Initial, James Horner.

Un vasluian a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de friptura

Un barbat din localitatea vasluiana Emil Racovita a murit in curtea unui vecin dupa ce s-a inecat si apoi s-a asfixiat cu o bucata de friptura in timp ce petrecea nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator, a murit dupa ce a stat in coma doua saptamani

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator din Romania, a murit la putin peste 80 de ani. Barbatul si-a inceput cariera de atlet cand a implinit 60 de ani si nu rata nicio competitie din tara. El spunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )